Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατεδάφιση αποθήκης


AM137

Recommended Posts

Η κατεδαφιση γινεται με αδεια δομησης (κατεδαφισης).

 

Εναλλακτικη περιπτωση ειναι να προκειται για καποια επικινδυνη κατασκευη. Πρεπει να γινει αυτοψια απο την πολεοδομια να διαπιστωσουν το επικινδυνο κλπ κλπ

 

Αληθεια γιατι δε θες να βγαλεις αδεια ?

 

Απο την αυθαιρετη ανεγερση , στην νομιμοποιηση και επειτα στην αυθαιρετη κατεδαφιση !!!!!! Μονο στο Ελλαδισταν γινονται αυτα....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει.... εχω 1 οικοπεδο και επειδη δεν εχω χρηματα για να το φτιαξω το ειχα ετσι...ηρθε ο απεναντι γειτονας και μου ειπε αν μπορει να το χρεισιμοποιησει για να φτιαξει ενα γκαραζ να βαζει τα 2 αυτοκινητα του και του ειπα ναι και εχει 5 χρονια τωρα... τωρα του ειπα να το γκρεμισει γιατι το χρειαζομαι μου το πεζει τρελιτσα και σκεψου το και θα δουμε και τετοια... τι δικαιωμα εχω να τον κανω αυτον για να το γκρεμισει...? μπορω να παω οποτε θελω και να το γκρεμισω αν δεν καταλαβενει..? μπορω να του κανω μυνηση..? τι μπορω και τι δικαιωματα εχω..? θα σας παρακαλουσα αν μπορει καποιος να με δωσει 1 λυση αν το  ξερει το θεμα.... Ευχαριστω..!!! 

Link to comment
Share on other sites

να υποθέσω ότι είχες κάνει κάποια προφορική συμφωνία να σου δίνει κάποιο μίσθωμα γι αυτό.

 

Η κατασκευή που έχει κάνει με όποιο υλικό και αν έχει γίνει θεωρείται αυθαίρετη, εφόσον δεν έγινε με οικοδομική άδεια. 

Υπόλογος γι αυτό θεωρείται ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, δηλαδή εσύ, εκτός και αν υπήρχε κάποια μισθωτική έγγραφη σύμβαση που να όριζε κάποιες υποχρεώσεις του μισθωτή η οποία μάλλον δεν υπάρχει. 

Εκτιμώ πως η μόνη λύση χωρίς δικαστήρια και διαδικασίες (γι αυτά θα μας τα πει καλύτερα ο νομικός μας εδώ στο φορούμ) θα ήταν γκρέμισμα και μάλιστα νύχτα.

Δε βλέπω κάτι άλλο να μπορεί να γίνει, εκτός και αν το γκαράζ κατασκευάστηκε πριν την 28-7-2011 και θέλεις να το υπάγεις για τακτοποίηση στο νέο νόμο που προσεχώς θα ψηφιστεί. Για το τελευταίο θα απευθυνθείς σε μηχανικό στη περιοχή σου για να σου εξηγήσει λεπτομέρειες. 

Link to comment
Share on other sites

 

Εκτιμώ πως η μόνη λύση χωρίς δικαστήρια και διαδικασίες (γι αυτά θα μας τα πει καλύτερα ο νομικός μας εδώ στο φορούμ) θα ήταν γκρέμισμα και μάλιστα νύχτα.

 Με προσοχή! Παίζουν και αυτόφωρα...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα... ναι χτυστηκε το 2008 και ουτε ενοικιο τιποτα δεν ειχαμε απλα ζιτησε μια εξυπηρετηση και του την εκανα και τωρα δεν το ριχνει.... ποιος ειναι ο νομος που θα ψηφηστει...? δηλαδη να την κανω την δουλεια εγω να παω να το ριξω βραδυ..?

Link to comment
Share on other sites

Η κατασκευη βρισκεται στο δικο σου οικοπεδο, αρα εσυ εχεις την ευθυνη για την αυθαιρετη κατασκευη.

 

Για να "ξεμπερδεψεις" αμεσα, πας νυχτα και το ριχνεις. Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι αυτο ειναι παρανομο, οπως και το οτι ανεγερθηκε αυτο το κτισμα.

 

Το θεμα ειναι οτι ο γειτονας σου μπορει να σε καταγγειλει και η πολεοδομια να σε "γραψει" για αυθαιρετο οποτε οφειλεις προστιμα ανεγερσης και διατηρησης.

 

Τελος αν θες να το κρατησεις περιμενεις το νεο νομο περι αυθαιρετων, πληρωνεις προστιμο και το τακτοποιεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.