Jwatson Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 ... πόσα κτίρια ή οριζόντιες ή καθετες είναι εντελώς νόμιμες...... Μανώλη, δεν νομίζω να υπάρχουν παρά ελάχιστα και αυτά από λάθος του κατασκευαστή τους... 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έλα ντε όμως που οι ιδιοκτήτες υπογράφουν εφθαρσώς την υπεύθυνη δήλωση και ενημερώνουν για τη 48ωρη.......
Jwatson Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (edited) Γεια σας. Τελικά, ο προϊστάμενος της αρμόδιας πολεοδομίας, μου είπε ότι δίνοντας συνημμένα και το πακετάκι του Ν.4014 μαζί με την αίτηση, θεωρείται ότι η ιδιοκτησία μου δεν έχει αυθαιρεσίες και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να υπογράψω την Υπ. Δήλωση. Μου έδωσαν σφραγισμένο και ένα αντίγραφο της αίτησης για να το δώσω στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας. Edited Ιούνιος 17 , 2013 by Jwatson
vk2626 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Για ποια πολεοδομία μιλάμε αν επιτρέπεται? Τελικά από πολεοδομία σε πολεοδομία υπάρχει τεράστιο χάσμα!
tzeno Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 (edited) Και απο υπαλληλο σε υπαλληλο στην ιδια υπηρεσια! Προσφατα σε ΥΔΟΜ, για διαμαχη εισπραξης του 2%ΤΕΕ ή οχι, μεταξυ υπαλληλου και προισταμενου επεσαν Χριστοπαναγιες! Edited Ιούνιος 17 , 2013 by tzeno
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Γεια σας. Τελικά, ο προϊστάμενος της αρμόδιας πολεοδομίας, μου είπε ότι δίνοντας συνημμένα και το πακετάκι του Ν.4014 μαζί με την αίτηση, θεωρείται ότι η ιδιοκτησία μου δεν έχει αυθαιρεσίες και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να υπογράψω την Υπ. Δήλωση. Μου έδωσαν σφραγισμένο και ένα αντίγραφο της αίτησης για να το δώσω στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας. Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτή την πολεοδομία..... Να μαθαίναμε και το όνομά της.... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα