Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Κάτι που μέχρι στιγμής παραβλέπουμε είναι το ραδιοφωνικό τμήμα της ΕΡΤ. Μην με πείτε πως και αυτό ήταν απαξιωμένο. Εγώ στο αυτοκίνητο είχα πάντα ΕΡΑ ή 1055RockFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (edited) AlexisPap. Το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι εργαζόμενοι γιατί τόσα χρόνια δεν κάνανε σοβαρές κινήσεις για να συμαζετεί η ΕΡΤ ? Εγώ δεν έχω δει τόσα χρόνια σοβαρές καταγγελίες. Αλλά τα πράγματα είναι απλά. Βολεύονται π.χ. 1000 και οι 100-200 είναι βύσματα των κομμάτων. Για να μην απολυθούν και οι υπόλοιποι 800 όμως δεν μιλάνε. Επειδή επίσης κάποιοι παλιοί βάλανε τα παιδιά τους ή τις γυναίκες τους ούτε αυτοί μιλάνε. Άρα όλοι φταίνε παιδιά... Faethon δεν συγκρινονται οι ακροαματικότητες της ΕΡΑ με των ιδιωτικών άστο...Δηλαδή συγκρίνεις ΕΡΑσπορτ με σπορτφμ ?! Edited Ιούνιος 13 , 2013 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ sportfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 http://greekradios.gr/radio_area_stats.asp?radio_area_id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Στο αυτοκίνητο; Στο σπίτι; Μπα... δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Προφανώς η διαφωνία μας είναι ο τρόπος..... και επειδή εκεί είναι η ουσία και ο τρόπος είναι ενδεικτικός της νοοτροπίας και της ιδεολογίας και δεν μπορεί να αλλάξει... Ρε παιδιά σας αρέσει η ΕΡΤ έτσι όπως είναι τώρα ? Δηλαδή μεταξύ Μενεγάκη και ΕΡΤ δεν υπάρχει μέση λύση ? Μήπως κάτι καλό μπορεί να προκύψει με την νέα ΕΡΤ ? ....όχι δεν θα προκύψει κάτι καλό. είναι προδιαγεγραμμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (edited) Κάτι που μέχρι στιγμής παραβλέπουμε είναι το ραδιοφωνικό τμήμα της ΕΡΤ. Μην με πείτε πως και αυτό ήταν απαξιωμένο. Εγώ στο αυτοκίνητο είχα πάντα ΕΡΑ ή 1055RockFM χα χα σκέφτομαι την γυναίκα μου , ότι ραδιόφωνο άνοιγε στο σπίτι , στο αυτοκίνητο , στο γραφείο , στο πατρικό της , στο χωριό της μητέρας μου ΕΡΑ ΣΠΟΡ έπαιζε και τα έπαιρνε στο κρανίο Είναι από αυτές που χάρηκαν που έκλεισε η ΕΡΤ και μου το είπε πάντως τα τελευταία τρία χρόνια η ΕΡΤ είχε βελτιωθεί πολύ και ειδικά η ΕΤ3 είχε καταπληκτικό πρόγραμμα Εγώ ΕΤ3 έβλεπα συχνά και μου άρεσαν εκπομπές στην ΝΕΤ όπως της Φλέσσας όπου καλούσε σε συζήτηση σπουδαίους ανθρώπους όπως ο κ,. Τάσσιος ή ο Σταμάτης Σιμιτρής( κάπως έτσι) της ΝΑΣΑ και άλλους και εκπομπές όπως το αλάτι της γης ή του νερού τα παραμύθια (ελπίζω να είναι στην ΝΕΤ και να μην είναι σε άλλο κανάλι και να κάνω λάθος) ή το Αληθινά Σενάρια της ΕΤ3 και άλλα Και επειδή είχα βαρεθεί το τρόπο που μεταδίδονται οι ειδήσεις στα ιδιωτικά με παράθυρα κλπ είχα γυρίσει στις ειδήσεις της ΝΕΤ Edited Ιούνιος 13 , 2013 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 ....όχι δεν θα προκύψει κάτι καλό. είναι προδιαγεγραμμένο. απο που αντλεις τετοια σιγουρια???? ξερεις κατι παραπανω απο τους αλλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Ποιους; Αυτούς που έχουν φέρει την χώρα εδώ που είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 απο που αντλεις τετοια σιγουρια???? ξερεις κατι παραπανω απο τους αλλους? Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα