R/O Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους, δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι προς το παρόν οσον αφορά την επεξεργασία νερού, απλά δημιούργησα το θέμα αυτό μιας και δεν υπήρχε.
aeragogos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2008 εγγω θα ηθελα αν εχεις κατι να πεις να το κανεις ομως! αλλιώς το θεμα θα χαθει χωρίς πληροφορίες εχεις σχέση με το αντικείμενο? απο ΓΠΑ (ΑΦΠ&ΓΜ) ?
R/O Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Εχω 3 χρονια εμπειρια στην λειτουργία και στην συντηρηση μοναδoς αφαλατωσης (υφαλμυρου νερου) παραγωγης 50 κ.μ./h.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Το νερό μετά την αφαλάτωση γίνεται πόσιμο ή απλώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα-πλύσιμο κ.λπ.;
R/O Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Η χρηση του νερου εξαρταται απο την επεξεργασια που εχει υποστει.
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Μπορεί να γίνει πόσιμο , προσθέτουν και άλατα για "γεύση" R/O το nick σου είναι από το Reverse Osmosis?
R/O Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Τα άλατα ( ανθρακικό ασβέστιο και ανθρακικό μαγνήσιο), προστίθενται όχι μόνο για γεύση αλλα και για την ρύθμιση της αγωγιμότητας και του pH.
R/O Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Το R/O προέρχεται απο το Ρeverse Οsmosis.
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Συνάδελφε R/O αφού έχεις εμπειρία σε τέτοια συστήματα ασ αρχίσουμε μερικές ερωτήσεις 1.Αν κατάλαβα καλά κάνεις αφαλάτωση υφάλμυρου με αντίστροφη όσμωση , μπορείς να μας πεις μια τιμή / κυβικό μέτρο νερού? 2.Επειδή έχω δει μόνο πιλοτικές αντίστοιχες μονάδες , το κύριο πρόβλημα εκεί ήταν το στόμωμα (fouling) της μεμβράνης ,στην περίπτωση σου έχετε τέτοια προβλήματα ?Αν ναι πως τα αντιμετωπιζετε ? με backwash πλύσιμο ή με διακεκκομένη τροφοδοσία?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα