Μετάβαση στο περιεχόμενο

επιχορήγηση νέων άνεργων


694hle808

Recommended Posts

Συνάδελφοι γεια σας! Νέος στην ηλικία, στην πιάτσα και στο σαιτ!

Έτσι λοιπόν ήθελα να "εκμεταλλευτώ" την παρουσία πολλών συναδέλφων εδώ μέσα του είδους ή και σχετικούς με αυτό ώστε να ακούσω καμιά ιδέα σχετικά με το πως  θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ ενδεχόμενη επιδότηση που ακούγεται οτι προσεχώς θα προκηρυχτεί από τον ΟΑΕΔ για άνεργους νέους.

Η επιχορήγηση αφορά την επιδότηση για το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης που να αφορά τεχνολογίες εξοικονόμισης ενέργειας κτλ. Το ποσό 10000Ε- 13000Ε. Και απευθύνομαι προς εσάς..Ιδίως στους ποιο έμπειρους. Υπάρχει καμιά ιδέα βάσιμη κατά τη γνώμη σας με την οποία θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ την επιχορήγηση αυτή?Μή βιαστείται να με κραξετε! Είμαι αρκετά προσγειωμένος ώς προς το κατα πόσον είναι εύκολο το να κάνεις μιά δικιά σου επιχείρηση, πόσο μάλλον αν βγαίνεις τωρα νέος στην πιάτσα και μάλιστα την εποχή αυτή και φυσικά και ξέρω ότι τα 10000- 13000Ε είναι ποσό μηδαμινό για άνοιγμα νέας επιχείρησης.Επίσης λόγω οικογενοιακής επιχείρησης (θέρμανση, κλιματισμό, ηλιακά),(γνωρίζω καλά τα αντικείμενα αυτά) ξέρω πολύ καλά τι εστι "δικιά μου επιχείρηση" στο αρνητικό κομμάτι του θέματος   (εννοώντας για τα λειτουργικά της, που κ να μην έχει δουλειά σου λέει πλήρωνε τεβε κτλπ) Δύσκολες εποχές για ξεκινήματα αλλα κάτι πρέπει να κάνουμε! Καμιά ιδέα λοιπόν απο εσάς? Κάτι που  θα μπορούσα να δοκιμάσω με τις δεδομένες συνθήκες και να μπορεί να στηριχτεί στις ανάγκες της αγορας? Είμαι απόφοιτος τει ηλεκτρολογίας. Στα ηλεκτρολογικά εμπειρία ιδιαίτερη δεν έχω. 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.