giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Λογικα ναι εγω αυτο καταλαβαινω.....φτανει μονο να μην μας πουνεωοτι το μητρωο ειναι κλειστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stek Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Εγω παλι ειμαι περιεργος να δω αν οι αμοιβες πεσουν κι αλλο η κρατηθουν σε ενα αξιοπρεπες (οσο ειναι πια κατι τετοιο εφικτο...) επιπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Ποσο πιο χαμηλα να πεσουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 δυστυχώς θα πέσουν. Επρεπε να ήταν μιά καλή εξειδίκευση και το κατάντησαν , μην πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 (edited) επιτελους τελειωνει η κωμωδια τουλαχιστον που αρχισαν πριν 3 χρονια........ βεβαια να δω ποσοι θα πληρωσουν τα εφαπΑΞ και ετησια χαρατσια που θελει το υπουργειο , απο του χρονου..( φετος που ολοι θα το κανουν).... Edited Ιούλιος 22 , 2013 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Δηλαδή μόλις ψηφιστεί αυτό, είμαστε ενεργειακοί επιθεωρητές όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τα σεμινάρια; Μου φαίνεται αδιανόητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 και εγώ έτσι καταλαβαίνω. Γίνονται όλοι ενεργειακοί επιθεωρητές εφόσον έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 του γκουντ του μπι τρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 βέβαια σεμινάρια μπορεί να έκανε ο καθένας, θα πρέπει να έχεις και πτυχίο, πιθανόν να στείλεις τα δικαιολογητικά να το ελεγξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Εντάξει εννοείται αυτό, το διάβασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα