Lina_obna Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Καλησπέρα σας! Είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τη διάταξη των ζευκτών σε μια σχετικά σύνθετη στέγη*! Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα αλλά αδυνατώ να αποτυπώσω τα ζευκτά σε κάτοψη στέγης! Ας πουμε όπου και να ψάξω αναφέρει ότι ζευκτά τοποθετούνται σε στέγες με μήκος αμείβοντος <4.5. Αν όμως εμείς έχουμε μικρότερους τι γίνεται τότε;; *Λέγοντας σύνθετη στέγη εννοώ μια τέτοιου τύπου
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Αφενός πιο σωστό θα θεωρούσα ένα σχήμα αυτής της μορφής. Αφετέρου, με αυτή την γενικότητα του ερωτήματος δεν πρόκειται να απαντήσει κανείς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμόρφωσης του σκελετού μίας στέγης, ανάλογα με τα είδη της ξυλείας, την αρχιτεκτονική, την χρήση ή μη του χώρου κλπ. Αλλά, λύσε μου μια απορία, σε ποια σχολή και σε ποιο μάθημα σας βάζουν τέτοιες ασκήσεις; 1
yian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Ένα ωραιότατο αρχείο που ίσως σε βοηθήσει υπάρχει εδώ. 1
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Βρε yian, η στέγη είναι χαραγμένη... για τα ζευκτά ρωτάει η κοπέλα!
rvlasis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2013 (edited) Αφενός πιο σωστό θα θεωρούσα ένα σχήμα αυτής της μορφής. Αφετέρου, με αυτή την γενικότητα του ερωτήματος δεν πρόκειται να απαντήσει κανείς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμόρφωσης του σκελετού μίας στέγης, ανάλογα με τα είδη της ξυλείας, την αρχιτεκτονική, την χρήση ή μη του χώρου κλπ. Αλλά, λύσε μου μια απορία, σε ποια σχολή και σε ποιο μάθημα σας βάζουν τέτοιες ασκήσεις; stegh me keno.jpg πανεπιστήμιο πάτρας ειναι Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο το μηνύματος όσο και στον τίτλο αυτού. Έγινε διόρθωση από την ομάδα συντονισμού. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε σε μελλοντικές δημοσιεύσεις, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis Edited Ιούνιος 16 , 2013 by Didonis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα