dmara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2013 Παιδιά καλησπέρα. Συγχωρέστε εάν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση μου αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό σε αναζήτηση. Έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου (πραγματοποιήθηκε το 2004) σε γηροκομείο, άρα πάω με την περίπτωση ββ. Επίσης το αυθαίρετο κτίσμα χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας για δεδομένη στάθμη επιτελεστικοτητας όπως ακριβώς αναφέρει ο 4014. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ότι πρέπει να κάνω μελέτη με ΚΑΝΕΠΕ ή με Παράρτημα Ε του αντισεισμικού?. Ή εχω το δικαιωμα να επιλεξω αναμεσα στα δυο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2013 Γνώμη είναι ότι η στατική επάρκεια πρέπει να γίνεται πλέον με ΚΑΝΕΠΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Εγώ θα έλεγα με παρ. Ε και εφόσον χρειαστούν ενισχύσεις με ΚΑΝΕΠΕ. Τουλάχιστον σε κάποιο που χρειάστηκε έτσι κινήθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Όντως έχει ξανασυζητηθεί και όντως οι απόψεις διίστανται....Καλύτερα να ρωτήσεις στην οικεία πολεοδομία τι ζητάει για να είσαι σίγουρος σε περίπτωση ελέγχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 dmara μία αναζήτηση πριν ποστάρεις...Κλειδώστε το ρε παιδιά, γράφουμε σε ένα σωρό θέματα για το ίδιο πράγμα ! Υ.Γ. Συμφωνώ με ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts