deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 (edited) Ναι σαν ενιαίος κλειστός χώρος (όχι υπαίθριος) και να μην ξεχνάμε πως υπάρχει αυτοψία στους χώρους συνάθροισης κοινού οπότε ότι φανεί στην μελέτη πρέπει να υπάρχει. (αυτό που λες ακριβώς έκανα πριν τρεις μήνες για σουβλατζίδικο) Edited Ιούλιος 10 , 2013 by deathlok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κόκκινος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Συνάδελφοι, δεν υπάρχει πλέον αυτοψία, καταργήθηκε με την νέα Πυροσβεστική Διάταξη 13/2013 (ΦΕΚ 1586/Β/2013). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Συνάδελφε, κάποια στιγμή θα περάσουν ή αν συμβεί κάτι που δεν το εύχομαι, γιτι να κοιμάσαι με άγχος για 150€; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Ποιός έκανε για 150 E μελέτη πυρασφάλειας ? Και γιατί δεν την έκανε τότε δωρεάν...100 Ε κοστίζει μόνο η σφραγίδα που βαζουμε... Εγω παίρνω 100 Ε για υπ. δήλωση σε ανανεωση πιστοποιητικού, που θα καταθέσει ο επιχειρηματίας ...σιγά μην κάτσω για 150 να κάνω μελετη και μάλιστα για συνάθροιση κοινού, που όπως και να το κάνουμε έχει πολλές λεπτομέρειες σε σχέση με άλλες κατηγορίες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 (edited) τι θελω και ψαχνω και μανεβαινει η πιεση ........ 150?!?!?!?!??!?!?!?!?? τα χαπια μου η το οπλο να ζητησω? 150 και οι κονεως κερασμα χαχαχα Edited Αύγουστος 17 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Καλησπέρα. Έχω περίπτωση καφε-μπαρ το οποίο έχει ο.α. του 1995 άρα "νέο κτίριο" και έχει γίνει 4014 για αυθαίρετη προσθήκη. Για πυροπροστασία πάω με άρθρο 10 , είμαι στην κατηγορία Σ3 , είμαι σε χώρο χωρίς σταθερές θέσεις άρα έχω 1 άτομο ανά 0,5τ.μ. . Έχω καθαρό εμβαδό 70 τ.μ. άρα έχω 70/0,5 = 140 άτομα. Άρα σύμφωνα με τον πίνακα ΣΤ1 θέλω 2 εξόδους με 0,9 μ πλάτος τουλάχιστον η κάθε μία. Επίσης είμαι σε ένα επίπεδο άρα έχω 2 πυροσβεστήρες μία φωλιά (εφόσον καλύπτει όλους του χώρους ) και φυσικά φωτιστικά όπου χρειάζεται. Αν κάποιος συνάδελφος διαφωνεί με τον συλλογισμό ας μου το επισημάνει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 (edited) ...στην κατηγορία Σ3 , είμαι σε χώρο χωρίς σταθερές θέσεις άρα έχω 1 άτομο ανά 1.10τ.μ. .Έχω καθαρό εμβαδό 70 τ.μ. άρα έχω 70/1,10 = 64 άτομα. Νομίζω οτι αυτό είναι το σωστό Τα υπόλοιπα είναι σωστά Edited Οκτώβριος 7 , 2013 by dib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 και γω ετσι νομιζω.... 1,10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Να ρωτήσω κάτι. Σε σνακ μπαρ σε κτίριο προ του 89 πάω με την 3/81 κάτω των 50 ατόμων. Πρέπει να καταθέσω και μισθωτήριο μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα