OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 (edited) Ναι αν δε σε ηξερα θα ελεγα οτι εισαι απο την λακωνια Edited Οκτώβριος 31 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Γιατί, τι ειδικό εχουν οι Αρκάδες σχετικά με την μονόλεκτη απαντηση μου ? Δεν το ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 διορθωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Να ρωτήσω κάτι. Σε σνακ μπαρ σε κτίριο προ του 89 πάω με την 3/81 κάτω των 50 ατόμων. Πρέπει να καταθέσω και μισθωτήριο μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά; θεωρημενο και απο την εφορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 νομιζω και με απλη φωτοτυπια την βγαζεις καθαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Εδω που ειμαι εγω παντως ζητανε θεωρημενο Οττο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Νομίζω ότι και εδω θεωρημένο το θέλουνε. Κάποτε πρέπει να είχα παει ένα θεωρημένο αν δε με ξεγελά η μνήμη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 (edited) Απαιτείται απλή φωτοτυπία θεωρημένου μισθωτηρίου @ΟΤΤΟ τι διόρθωσες ? Edited Οκτώβριος 31 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Νομίζω ότι και εδω θεωρημένο το θέλουνε. Σε πια περιοχή είσαι και ζητάνε θεωρημενο ? Για να ξέρουμε τι συμβαίνει και που ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Αγρίνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα