statik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (edited) Αν μπορουσε καποιος συναδελφος να μου δωσει xml του Κενακ για να μελετησω το προγραμμα θα του ημουν υποχρεος. Κατα προτιμηση κανενα παλιο κτηριο χωρις μονωση. Αν υπαρχουν και πουθενα εταοιμα παραδειγματα? Εχω βρει στην σελιδα του ΤΕΕ , δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλα. Παρακαλώ γράψτε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp Edited Ιούνιος 21 , 2013 by hkamp
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 να σου στείλω εγώ ένα, θα καταλάβεις κάτι ;
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Δεν θες μόνο το xml για να βγάλεις άκρη θες σχέδια μετρήσεις η/μ συστήματα. Το παράδειγμα της θεσαλλονίκης δεν σου κάνει;
statik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2013 θελω να δω απο ετοιμο αρχειο καποια μεγεθπι τιμων. Οπως η αποδοση στους λεβητες, τα KW των κλιματιστικων και αλλα σχετικα
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το γενικό σκεπτικό φυσικά βρίσκεται στις ΤΟΤΕΕ. Αν έχεις διαβάσει τις ΤΟΤΕΕ και πάλι δεν βγάζεις άκρη να σου στείλω και εγώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα