margaritta Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (edited) Πώς υπολογίζω σε αναλυτικο΄προυπολογισμό την εξωτερική θερμομονωση απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ως είδος εργασίας? Υπάρχουν κάπου νέες τιμές για μεταγενέστερες εργασίες του 89?Πχ θέλω και γυάλινα στηθαία και δεν υπάρχουν στον αναλυτικό του 89...Ούτε η ενδοδαπέδια θέρμανση.. Edited Μάρτιος 20 , 2013 by margaritta
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Μήπως έχει κάποιος καλός συνάδερφος τις τιμές ΑΤΟΕ δημοσίων έργων για τα οικοδομικά της περιόδου 1996 - 1998 ?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (edited) Επιβεβαίωσέ μου: Θέλεις την συνοπτική περιγραφή με τις τιμές οικοδομικών και για τις 4 τιμαριθμηκές του κάθε έτους ή την ανάλυση με τις τιμές στις 4 τιμαριθμηκές του κάθε έτου? Edit: Μπορώ να σου στείλω Γ' και Δ' 1998 με υπολογισμένα τα άρθρα ΞανάEdit: Νόμιζα ότι τα είχα αλλά δυστυχώς έχω από το Β'99 και μετά. Edited Μάρτιος 17 , 2015 by georgegaleos
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (edited) Ιδανικό θα ήταν να βρίσκαμε τις Α' του 97 με την ανάλυση τιμών. Ωστόσο και το Β' του 99 είναι φυσικά καλοδεχούμενο!! Edited Μάρτιος 17 , 2015 by yian
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 (edited) Στα έστειλα με pm (β', γ', δ' 1999) Edited Μάρτιος 17 , 2015 by georgegaleos
apier Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 συγνώμη αλλά μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά. Έστω 54.20.01 (ΟΙΚ5421) "υαλοστάσια μπλα μπλα μπλα" τιμή μονάδας 135, "εργασία" 110 το πρώτο είναι το σύνολο (εργασία και υλικά) και το δεύτερο είναι καθαρή εργασία;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (edited) Υποθέτοντας ότι: α) εννοείς στα Ενιαία Τιμολόγια, και β) αναφερεσαι στις τιμές του πίνακα με τις συνοπτικές περιγραφές όπως αναγράφονται στα ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί Πχ στο ΦΕΚ 363Β/19-2-2013 και για το συγκεκριμένο άρθρο 54.20.01 οι τιμές 123 και 110 (5η & 7η στήλη) αφορούν σε Υλικά+Εργασία ενώ οι τιμές 90 και 80 (6η & 8η στήλη) αφορούν αντίστοιχα σε εργασία (φατούρα) χωρίς υλικά. Edited Ιούνιος 28 , 2015 by georgegaleos
aquar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Καλημέρα. Μου ζήτησε ένας πελάτης να δω πόσα υλικά τοιχοποιιας υπάρχουν σε μια οικοδομή του και αν μπορώ να του βγάλω και ένα κοστος των υλικων. Αφού βρήκα τις ποσοτητες τις πολλαπλασιασα με τις τιμές του ΑΤΟΕ ενός τριμηνου πριν της περιόδου που έγινε το κτίριο. Οι τιμές που εβγαλα μου φαίνονται πολύ χαμηλές. Υπάρχουν άλλες ενδεικτικές τιμες ή το ΑΤΟΕ είναι έγκυρη πηγή τιμών για επιμετρησεις;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 (edited) Αφου ενδιαφέρεσαι, οπως γραφεις, μονο για τα υλικα (και οχι για υλικα και εργασια) μπορεις να χρησιμοποιήσεις τις αποδόσεις των υλικων του καθε αρθρου που σ' ενδιαφερει και να χρησιμοποιήσεις τιμες υλικων τωρινες. Αλλη λυση θα ηταν βα χρησιμοποιήσεις τις τιμες των υλικων του τριμηνου που αναφερεις και να τις επικαιροποιησεις κανοντας την αναγωγη με χρηση του μεσω τριμηνιαιου γενικου δείκτη τιμων καταναλωτη στο τριμηνο που αναφερεις και στο τωρινο. Πρισωπικα θεωρω πιο αξιοπιστη την πρωτη. Σε κάθε περιπτωση ο ΑΤΟΕ θα σε βοηθησει με τις αποδόσεις που εχει στα υλικα να συμπεριλάβεις και τυχον φυρα στα υλικα. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Σεπτέμβριος 18 , 2017 by georgegaleos 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα