bkinti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ο πελατης ηθελε να προπληρωσει τις δοσεις του, πληρωθηκαν ολες οι δοσεις κανονικα αλλα η τελευταια δοση αποριφθηκε, επιστραφηκαν τα λεφτα στο λογαριασμο του πελατη δυο μερες αργοτερα. η Τραπεζα δε βρισκει την αιτιολογια της απορριψης. Εχει ξανατυχει σε καποιον κατι παρομοιο, και για ποιο λογο εγινε, και που θα μπορουσα να απευθυνθω αν δε προχωρησει παλι η πληρωμη??Η τραπεζα ξαναπροχωρησε τη πληρωμη αλλα ακομη το συστημα δεν εχει ενημερωθει..
apostolosg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 (edited) Αν θυμάμαι καλά, η τελευταία δόση έχει άλλον κωδικό πληρωμής, τσέκαρε αν ο πελάτης πήγε με τον κωδικό πληρωμής των υπόλοιπων δόσεων να πληρώσει και όχι με αυτόν της τελευταίας δόσης που είναι και ο σωστός. Edited Ιούνιος 27 , 2013 by apostolosg
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι το ...πρόβλημα!!! Συνήθως η τελευταία δόση διαφέρει από τις υπόλοιπες για λόγους στρογγυλοποίησης κατά κάποια λεπτά του ευρώ και για το λόγο αυτό χρειάζεται άλλο παραστατικό για την πληρωμή της....
bkinti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 (edited) Πηγαμε με το σωστο παραστατικο, ιδιος ο κωδικος πληρωμης αλλα το ποσο λιγο διαφορετικο.το ειχα προσεξει αυτο και εγινε σωστα. καπου αλλου κολαει δυστυχως..παντως σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχετε προχωρησει κανονικα ετσι??και δε θα επρεπε να εχω μετατρεψει το ποσο σε εφαπαξ καταβολη ?? Edited Ιούνιος 27 , 2013 by bkinti
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Μήπως κατά τις ημέρες της πληρωμής "πείραζες" τίποτα στη δήλωση;;;;;;
bkinti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Οχι δεν εχω αλλαξει κατι!Δεν εχει μεταβληθει το προστιμο δηλαδη..
bkinti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 εχετε καποιο τηλεφωνο που απαντουν στο ΤΕΕ?)))))
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δεν θα βγάλεις άκρη τηλεφωνικά με το ΤΕΕ..... Ξαναπήγες στην τράπεζα για να πληρώσεις την τελευταία δόση με το σωστό παραστατικό πληρωμής και το σωστό ποσό;;;; Την πήρε;;;;;
bkinti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ειμαι στη φαση που αυτο περιμενω, η πληρωμη ξαναεγινε χθες κατα τις 11 και ακομη δεν εχει φανει εξοφλημενη..πρεπει να περασει 24ωρο ακριβως??ποτε ενημερωνεται το συστημα? Αλλα επειδη στη τραπεζα δε βρηκαν το λογο απορριψης τη πρωτη φορα..εχω αγχωθει !!!!!!γιατι εννοειται οπως παντα και παντου επειγει παρα πολυ!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Θα τη δεις εξοφλημένη μετά τις 13.00' σήμερα.......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα