Topap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Μα, το δεύτερο δεν προϋποθέτει το πρώτο? Πως δηλαδή θα κάνουν μείωση στο Β εξάμηνο αν δεν έχει ήδη εκδικαστεί η προσφυγή στο ΣτΕ? Και τι θα γίνει δηλαδή αν η προσφυγή έχει αρνητική απάντηση? Θα ζητήσουν πίσω τις μειώσεις από το Α εξάμηνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Η απόφαση του ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ μιλάει για αναστολή μέχρι την έκδοση απόφασης. Άρα από τη μία τα ειδοποιητήρια του Β2013 θα είναι με τις παλιές τιμές και όσοι πλήρωσαν αυξημένα είτε θα συμψηφισθούν τώρα (χλωμό) είτε μετά την έκδοση απόφασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gina9 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πραγμα, γκρινιαζουμε τοσο καιρο για τις αυξησεις, το Τεε που ολημερίς το βρίζουμε (και καλα κανουμε) βγαζει ανακοινωση να μην πληρωσει κανείς τα αυξημένα ειδοποιητήρια μεχρι νεοτερας και κάποιοι τρεχουν να τα πληρωσουν και το προβλημα τους είναι πως θα παρουν την επιστροφη? Προφανως τους περισσευανε, να τους δω σε 5 χρόνια που θα πρεπει να πληρωνουν τα 6000/ετος, γιατι τόσο θα παει συμφωνα με το μνημονιο. Αλλα ετσι ειναι στην ελλαδα, για αυτό μας κοροιδευουν τοσα χρονια, ο καθενας κοιταει την παρτη του και δε συμμετεχει σε καμια συλλογικη προσπαθεια μέχρι να τον καιει και τον ιδιο. Δικαιολογουνται μόνο όσοι έχουν θεματα υγείας και οικογενεια με παιδια οποτε αναγκαστικά έπρεπε να πληρώσουν για να εχουν ιατροφαρμακευτικη κάλυψη (λέμε τωρα) . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Έτσι είναι οι αγώνες. Κάποιοι τους πιστεύουν και κάποιοι όχι. Εγώ δεν κατακρίνω αυτούς που πλήρωσαν. Σπάνια τέτοιοι αγώνες αποδίδουν και πολλοί φοβήθηκαν τις προσαυξήσεις. Κατακρίνω όμως αυτούς που βρίζουν το ΤΕΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ και ζητούν την κατάργηση του επειδή και καλά...δεν διαχειρίζεται αξιοκρατικά τον προϋπολογισμό του, βολεύει κόσμο, είναι κομματικό κ.τ.λ. Δεν καταλαβαίνουν ότι σκάβουν τον λάκκο τους, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους και νομίζοντας ότι αν είναι οι φοβεροί επαγγελματίες δεν έχουν ανάγκη από πατερούληδες, συλλογικά όργανα και σαχλαμάρες. Δεν καταλαβαίνουν φυσικά ότι δεν ζούνε στην Αγγλία αλλά στην Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Είναι κάπως οξύμωρο, εν μέσω κινητοποιήσεων, εν μέσω αυξήσεων κάποιοι να πηγαίνουν και να πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές (άρα τα έχουν), και ξαφνικά να ανησυχούν τι γίνεται με τα 300-400 ευρώ που δώσανε παραπάνω, γιατί γι'αυτό γίνεται το θέμα.... Ασε που πιστεύω ότι μερικοί ούτε που πήρανε χαμπάρι ότι δώσανε παραπάνω.... Σε αυτό δεν έχουν ούτε το ΤΕΕ σύμμαχο γιατί θα γυρίζει και θα τους πει "που είσασταν όταν λέγαμε μην πληρώνετε?". Τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα πλέον γιατί αντε να ξεμπλέξεις με τη γραφειοκρατεία και πότε θα δικαιωθείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 (edited) Επειδή ακριβώς δεν είμαστε τόσο άνετοι ώστε να πληρώνουμε τους τόκους πληρώσαμε μια μέρα πριν τη λήξη, όσο πήγαινε δηλαδή..και προσωπική μου άποψη γραμμένους μας έχει και το ΤΣΜΕΔΕ και η κυβέρνηση πληρώσουμε δε πληρώσουμε, μισώσουμε και ασφαλιστούμε και πάρουμε σύνταξη αυτοί τα μέτρα που θέλουν θα τα περάσουν. Θα πουν δηλαδή ωχ οι μηχανικοί δε πληρώνουν τα αυξημένα ας τα μειώσουμε?Standard! Aς μην ήταν η προσφυγή στο δικαστήριο και θα βλέπαμε τι αποτέλεσμα θα είχε η κινητοποίηση. Και στην τελική δεν έχει κανένα νόημα να τσουρομαδιόμαστε μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε πολύ καλά από που προέρχονται τα μέτρα, ο καθένας ζυγίζει τη βαρύτητα και αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων και ας ζυγίσουν μετά και την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές. Edited Ιούνιος 30 , 2013 by gapidianak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 (edited) Ναι άλλα σύντεκνε έτσι σηκώνεις λευκή πετσέτα και τους λες γραμμένους σας έχω με τις αυξήσεις σας, θέλω και άλλες γιατί είμαι κουβαρντάς.....Δηλαδή ότι σου πούνε θα αντέχεις να πληρώνεις βρέξει-χιονίσει? Edited Ιούνιος 30 , 2013 by ikaros13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα