tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Ούτε καν να σκεφτείς κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει ο ίκαρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Εγω γραφω στις ΑΠΥ Εξοφληθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Σας έχει τύχει να σας αλλάξουν από σύμβουλο έργου εν αγνοία σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Μου έτυχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Πως το αντιμετώπισες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Μετά από μερικά τηλέφωνα στην τράπεζα και στον πελάτη, κατάλαβα ότι η ψυχική μου υγεία και ηρεμία άξιζε περισσότερο από 250€ (μείον εφορία)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Αυτό το έκαναν οι τράπεζες στο ΕΞ Ι μερικές φορές και εν αγνοία του πελάτη. Του έλεγαν "βάλε και εδώ μιαυπογραφή"... Τώρα όμως δεν νομίζω πως είναι εύκολο να γίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 Ακριβώς έτσι έγινε και σε μένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα