tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 (edited) Εσύ το γνωστοποιείς στην Πειραιώς λοιπόν. Το ΙΒΑΝ που θα γράψεις περιέχει και τον αριθμό της τράπεζάς σου. Εγώ έχω αυτό το κειμενάκι: Γνωστοποιώ τον τραπεζικό μου επαγγελματικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ GR……. στην (Πειραιώς ας πούμε) , στο ΕΤΕΑΝ και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή εμπλεκόμενη στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον» και εξουσιοδοτώ τις παραπάνω να αιτηθούν και να λάβουν στο όνομα και για λογαριασμό μου, γνώση των κινήσεων του παραπάνω επαγγελματικού λογαριασμού, που αφορά στην εξόφληση παραστατικού συμβούλου έργου στο ακίνητο του Ωφελούμενου ….., ο οποίος έχει υπαχθεί στο Πρόγραμμα, με την υπ΄αρ. …... απόφαση υπαγωγής. Edited Φεβρουάριος 10 , 2014 by tasxan206 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα και ας είναι iban άλλης τράπεζας απλά έχει μια μικρή επιβάρυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 4 euro όταν είναι από πειραιώς σε εθνική. Τελικά άνοιξα έναν όψεως στην Πειραιώς γιατί έχω δύο εξοικονομώ που τρέχω επί 3 πληρωμές ... 24 euro δεν τα βρίσκω στο δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Γιατί επί 3 πληρωμές οι δύο υποθέσεις; Εκτός του σύμβουλου, ποια άλλη πληρωμή θα γίνει μέσω τραπέζης; Μόνο αν είσαι και προμηθευτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 (edited) Απορια συναδελφοι Ολοκληρωθηκαν 2 εξοικονομω με εμενα συμβουλο εργου Το ενα στις 2/7/2013 σε Eurobank (ειχε δημιουργηθει θεμα με την καταθεση του 1ου φακελου που δε με αναγνωριζαν συμβουλο εργου αλλα τα εσπασα ολα και με αναγνωρισαν τελικα) Το αλλο στις 30/9/2013 στην Πειραιως Μολις παρατηρησα οτι τα χρηματα του συμβουλου εργου απο την Πειραιως, 3 μηνες αργοτερα, μου κατατεθηκαν εδω και 1 μηνα Εν αντιθεσει με αυτα της Eurobank που μεχρι πριν 15 ημερες που ειχα ελεγξει δε μου ειχανε μπει. Τι παιζει? Γιατι τοσο μεγαλες καθυστερησεις για εργο που ολοκληρωθηκε και κατατεθηκε 3 μηνες πριν το πληρωμενο? Υπαρχει περιπτωση να μου παιξαν πισωπλατη και να εξαφανισαν την ΑΠΥ μου για να την αντικαταστησουν με καποιου αλλου την ΑΠΥ ωστε τελικα να πληρωθει αυτος? Το θεμα ειναι οτι ΟΛΑ τα εγγραφα τοσο του 1ου φακελου οσο και του 2ου ανεφεραν εμενα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ως συμβουλο εργου, καθως και στα παραρτηματα ειχα το ονομα μου γραμμενο σε καθε ευκαιρια. Αυτα κατατεθηκαν... Edited Φεβρουάριος 12 , 2014 by Inzaghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Έλεγξε αν έχουν εξοφληθεί οι προμηθευτές/κατασκευαστές στην Eurobank. Αν ναι τότε ξανασπάστα!!! Αν όχι, τότε πρέπει να περιμένεις. Δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι διαφορές στις καθυστερήσεις πληρωμών μεταξύ των τραπεζών. Μου έχουν συμβεί και εμένα αντίστοιχες περιπτώσεις : Εθνική : Ολοκλήρωση 27/7/13 - εξόφληση 29/10/13 Πειραιώς : Ολοκλήρωση 6/6/2013 - πληρωμή 24/1/14 Πάντως για στείλε και τον πελάτη σου στην Eurobank να διαμαρτυρηθεί, μπας και έχει ξεχαστεί κάπου ο φάκελλος του....μου έχει συμβεί και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Επικοινωνησα με το αρμοδιο υποκαταστημα Δυστυχως ο υπαλληλος ηταν καινουριος και δεν ηξερε πολλα. Βρεθηκε ο φακελος με τις φωτοτυπιες των παραστατικων, τα πρωτοτυπα εχουν αποσταλει κατω. Εγω ειμαι συμβουλος εργου, βρεθηκε η αποδειξη μου, ευτυχως Και ο ιδιος ο υπαλληλος απορησε γιατι αυτη η καθυστερηση και ειπε θα επικοινωνησει με τα κεντρικα στην Αθηνα να δει γιατι υπαρχει αυτη η καθυστερηση Θα επικοινωνησω κι εγω με τον πελατη να προσπαθησω να τον στειλω να τα χωσει... Και ποτε ξανα Eurobank... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 4 euro όταν είναι από πειραιώς σε εθνική. Τελικά άνοιξα έναν όψεως στην Πειραιώς γιατί έχω δύο εξοικονομώ που τρέχω επί 3 πληρωμές ... 24 euro δεν τα βρίσκω στο δρόμο. Αστερίσκος: Ο όψεως στην Πειραιώς έχει έξοδα 1€ /μήνα (δήθεν για αποστολή ενημερωτικού)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Παντα αδειο τον εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Συνάδελφοι απορία για το 1ο μου εξοικονομώ. Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες κόβουμε ΔΠΥ επί πιστώσει 250 + ΦΠΑ. Σε πιο Παράρτημα γράφουμε τα στοιχεία μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα