thntoumas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 1. Πρέπει να γίνει καταχώριση στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για να μπορεί να εκδοθεί το ΠΕΑ. Οι αμοιβές υπόκεινται σε ελεύθερη διαπραγμάτευση, ωστόσο ο φορέας ο οποίος εγκρίνει τον προυπολογισμό του προγράμματος εγκρίνει το ποσό που προκύπτει σύμφωνα με τις προισχύουσες διατάξεις περί ελαχίστων αμοιβών. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις αμοιβή μικρότερη της ελάχιστης. 2. Τα δύο ΠΕΑ γίνονται σε ξεχωριστές χρονικές στιγμές, κατά συνέπεια υπάρχει διακριτή κοστολόγηση. 3. Δεν τίθεται ασυμβίβαστο μεταξύ των δύο αυτών προσφερόμενων υπηρεσιών. 1
Liselef Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το φαντάστηκα πως δεν υπάρχει λόγος μικρότερης αμοιβής.
thanz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Υπάρχει ασυμβίβαστο σαν σύμβουλος έργου και ανάδοχος?
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Όχι. Μόνο το 2ος επιθεωρητής και ανάδοχος υπάρχει. 2
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 1. κάνω το 2ο ΠΕΑ τώρα σε μονοκατοικία. Βρίσκοντας τήν απόφαση απο ΕΤΕΑΝ βλέπω ότι έχουν βεί για επιθεωρήσεις 400Ε (2χ). Αυτό σημαίνει κάθε επιθεώρηση 200+ ΦΠΑ? 2. έχει βγεί και 250Ε για σύμβουλος έργου. Αυτό αναφέρεται πάντα είτε το δηλώσεις είτε όχι? Εγω δεν είχα δηλώσει τότε, μπορώ τώρα στην 2η Επιθεώρηση να μπώ και σύμβουλος??
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 και πώς μπαίνεις τώρα? πώς το δηλώνεις? που?
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Με ΑΠΥ και ΥΔ δική σου κατευθείαν. Εγώ θα έφτιαχνα και μία ΥΔ του ιδιοκτήτη προς την τράπεζα.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Στήν ΥΔ τι θα αναφέρω? υπάρχει ΥΔ για τον σύμβουλο έργου? Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν έχω δώσει λογαριασμό τραπέζης? αυτό πότε θα τον δώσω τώρα? που θα τον αναφέρω ή δεν χρειάζεται?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα