gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 καλησπερα συναδερφοι,θα ηθελα να ρωτησω αν με την βεβαιωση αποφοιτησης απο τη σχολη μου γινεται να γραφτω στην ΕΕΤΕΜ ωστε να παρω Α.Μ. Επισης θελω να ρωτησω εφοσον παρω τον αριθμο ΕΕΤΕΜ και φτιαξω την σφραγιδα μου,μπορω να σφραγισω ενα πιστοποιητικο που θελω για ενα δικο μου σπιτι για αλλαγη ονοματος και ουσιαστικα να μην κοψω αποδειξη εφοσον δεν ειναι για εμενα αφου δεν θα εχω κανει ακομα εναρξη επαγγελματος?ή πρεπει να κανω εναρξη επαγγελματος για να μπορεσω να το σφραγισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Και πως θα κόψεις απόδειξη χωρίς έναρξη ? Πρώτα έναρξη αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις εκτός και εάν σου περισσεύουν μερικά χιλιάδες ευρώπουλα .Δούλεψε πρώτα μερικά χρόνια ως μισθωτός να αποκτήσεις εμπειρία και μετά βλέπεις για τα υπόλοιπα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 εμπειρια εχω αρκετη καθοτι 6 χρονια τωρα δουλευω ως βοηθος εγκαταστατη.Επισης το θεμα μου ειναι εμενα οτι αν κοψω αποδειξη εχοντας προφανως κανει εναρξη εργασιας,τι τιμη βαζω πανω?0?μου φαινεται εντελως κουτο να χρεωσω τον εαυτο μου....δεν ξερω πως φαινεται σε εσας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 οσο για την εγγραφη στην ΕΕΤΕΜ μπορω?γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Όποτε θες γράφεσαι και όποτε θες ξεγράφεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 εχωντας μονο τη βεβαιωση αποφοιτησης ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ούτε που θυμάμαι.. Πάντως όντως κάποτε γράφτηκα και κάποτε θύμωσα με κάτι και διαγράφτηκα και μετά από κάπου 2 χρόνια ξαναγράφτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 (edited) εμπειρια εχω αρκετη καθοτι 6 χρονια τωρα δουλευω ως βοηθος εγκαταστατη.Επισης το θεμα μου ειναι εμενα οτι αν κοψω αποδειξη εχοντας προφανως κανει εναρξη εργασιας,τι τιμη βαζω πανω?0?μου φαινεται εντελως κουτο να χρεωσω τον εαυτο μου....δεν ξερω πως φαινεται σε εσας? Πάλι δεν σε καταλαβαίνω αρχηγέ μου Ενώ λες ότι είναι για δικό σου σπίτι ξαναλές ότι δεν πρόκειται για δικό σου σπίιτι.Με μπέρδεψες ! Οπως λέει και ο φίλος KANA η ΕΕΤΕΜ είναι η τελευταία που θα πρέπει να σε απασχολει,γράφεσαι και ξεγράφεσαι όποτε θες. Edited Ιούνιος 27 , 2013 by hektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
geomast84 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 αν μπεις στο site της ΕΕΤΕΜ λέει ακριβώς τι δικαιολογητικά θέλει.αν δεν καταλαβαίνεις κάτι τηλεφώνησέ τους.όσο για το πιστοποιητικό δεν μπορείς αν δεν έχεις κάνει έναρξη (πλεον στο πιστοποιητικό γράφουμε και τον αριθμό της απόδειξης που κόβουμε).Επίσης αν θες να ασχοληθείς με εγκαταστάσεις ,με την εμπειρία που έχεις, κάνε έναρξη καλά θα τα πας αλλά αν θες να προσφέρεις υπηρεσίες μηχανικού καλύτερα να το σκεφτείς καλά και για μένα καλύτερο είναι να πας σε έναν άλλο μηχανικό πρώτα να μάθεις τη δουλειά και όταν νιώσεις έτοιμος κάνε το επόμενο βήμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonlp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Πάλι δεν σε καταλαβαίνω αρχηγέ μου Ενώ λες ότι είναι για δικό σου σπίτι ξαναλές ότι δεν πρόκειται για δικό σου σπίιτι.Με μπέρδεψες ! Οπως λέει και ο φίλος KANA η ΕΕΤΕΜ είναι η τελευταία που θα πρέπει να σε απασχολει,γράφεσαι και ξεγράφεσαι όποτε θες. λεω ξεκαθαρα οτι η δουλεια ειναι για το σπιτι μου.και αναρωτιεμαι πως θα γινει να κοψω αποδειξη και να γραψω πανω καποιο κοστος το οποιο θα ειναι για μια εργασια για το σπιτι μου.....αλλαγη ονοματος θελω να κανω στο ρολοι του σπιτιου μου.Η ΕΕΤΕΜ με νοιαζει για να παρω αριθμο απο εκει και να φτιαξω σφραγιδα για να σφραγιζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα