GiorgioG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Η προϋπηρεσία 4 ετών, ο ένας χρόνος σε εγκαταστάσεις τάσεως άνω των 1000 V, πως πιστοποιείται;
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2019 Τα δικαιολογητικά της προϋπηρεσίας διαφοροποιουνται ανάλογα με τη σχέση εργασίας. Καλό θα είναι να πάρεις εκεί τηλ να σε ενημερώσουν τι πρέπει να προσκομισεις.
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Σημερα πηγα στην αρμοδια περιφερεια για να δω τι χρειαζεται για την εκδοση αδειας Α ταξης. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι μου ζητανε ενα χαρτι απο τον προισταμενο μου στο οποιο να αναγραφονται τα στοιχεια του και τα δικα μου βεβαιως, το ειδος της αδειας που εχει και διαφορα αλλα. Αυτο το χαρτι πρεπει κατοπιν να σφραγιστει απο την επιθεωρηση εργασιας και ακολοθως απο το ΤΕΕ. Εσεις ετσι το κανατε;
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Είσαι γραμμένος στο μητρώο του ΤΕΕ;
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 2 ώρες πριν, stayros said: Είσαι γραμμένος στο μητρώο του ΤΕΕ; Όχι, ο προϊστάμενος μου είναι στο ΤΕΕ.
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 44 λεπτά πριν, stayros said: OK τότε. Αυτη ειναι η διαδικασια δηλαδη, γιατι λιγο περιεργη μου φαινεται; Το ΤΕΕ που βρισκεται;
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 Είναι δεν είναι αυτή είναι... Το ΤΕΕ είναι Νίκης 4, κοντά στο Σύνταγμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα