gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω παρατηρήσει ότι τα κλιματιστικά αναγράφουν ελάχιστη-ονομαστική-μέγιστη ψυκτική ισχύ, έχει κανείς υπ΄όψην του αν αυτές οι μεταβολές της ψυκτικής ισχύος συμβαίνουν μέσω μεταβολών στην καταναλισκόμενη ηλεκτρική ισχύ, ή αν απλά μεταβάλλεται ο COP και η κατανάλωση παραμένει η ίδια?
maneni Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 αυτο που εχεις παρατηρησει μηπως εχεις προσεξει αν υπαρχει σε ολα ή μονο στα inverter? Ξερεις τη λειτουργια ενος inverter? ΥΓ κατι πρεπει να γινει με τις ειδικοτητες στα προφιλ.....
gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 To έχω παρατηρήσει σε inverter, όχι δώσε φώτα
gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 έχεις δίκιο!!στα απλά έχει μόνο ονομαστική!!
pankrok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 ε λογικο δεν ειναι? στα απλα η καταναλωση εν λειτουργια εξαρταται μονο απο τις πιεσεις πριν και μετα που μετα απο λιγα δευτερολεπτα πιανουν τις τελικες τους τιμες και ειναι παντα σταθερη, οπως σταθερη ειναι και η ψυκτικη ισχυς για τις τυποιημενες συνθηκες λειτουργειας. στα inverter η καταναλωση αλλα η ψυκτικη ισχυς μεταβαλεται απο τις στροφες του συμπιεστη (που μεταβαλονται αναλογα τη ζητηση) , το cop ομως οχι δεν μενει σταθερο (φυσικα για τις ιδιες τυποποιημενες συνθηκες λειτουργειας) εννοειται οτι η ψυκτικη ισχυς μεταβαλεται και απο τις κλιματικες συνθηκες λειτουργειας και στις δυο περιπτωσεις και μηδενιζεται οταν η εξωτερικη θερμοκρασια πιασει τιμες κοντα στην θερμοκρασια του ψυκτικου μεσου μετα το συμπιεστη (αναλογως το ψυκτικο μεσο , πες 46-50 το πολυ)
gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Αρα λες ότι η κατανάλωση παραμένει σταθερή και στα inverter και ίση με την ονομαστική σωστά?
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 στα inverter η κατανάλωση αλλα η ψυκτικη ισχυς μεταβαλεται απο τις στροφες του συμπιεστη (που μεταβαλονται αναλογα τη ζητηση) , το cop ομως οχι δεν μενει σταθερο (φυσικα για τις ιδιες τυποποιημενες συνθηκες λειτουργειας)...
gapidianak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 σε αυτή την πρόταση δε δηλώνεται τι συμβαίνει στην κατανάλωση, το πράγμα θα άλλαζε αν ήταν ως εξής: στα inverter η κατανάλωση αλλά και η ψυκτική ισχύς μεταβάλλεται
pankrok Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 τωρα που το ξαναματαβλεπω ξεχασα το "και" οποτε ενα δικιο σου το δινω. ναι μεταβαλεται
maneni Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2013 επειδη με τρωει η γλωσσα μου (ή το χερι μου αν θελετε....) gapidianak ηθελα να σε ρωτησω. Στο πολυτεχνειο (Πατρα φανταζομαι?) δεν σας μαθανε ποτε τι ειναι ενας inverter? 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα