Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (edited) Καλημέρα! Νομίζω στα διάφορα, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος. Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημά σου, εγώ θα τα βάλω στο (274) και με Συντελεστή Καθαρού Κέρδους (26%) για τις Ενεργειακές Επιθεωρήσεις. Οι νομιμοποιήσεις υποθέτω θα καταχωρούνται με Συντελεστή Καθαρού Κέρδους (22%) καθώς ταιριάζουν περισσότερο στην κατηγορία "β. Είκοσι δύο τοις εκατό (22%) για μελέτη - επίβλεψη χωροταξικών, πολεοδομικών, συγκοινωνιακών, υδραυλικών έργων και για ακαθάριστες αμοιβές από διεύθυνση εκτέλεσης έργου." της παρ. 5 του άρθρου 49 του Κ.Φ.Ε. Για τις βεβαιώσεις κοίταξε εάν ταιριάζει κάτι με το είδος των βεβαιώσεων από τα αναφερόμενα στο άρθρο 49 του Κ.Φ.Ε. δες και εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/11703-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-e3/page-7#entry591499 Edited Αύγουστος 27 , 2013 by Antiermitianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 δηλ. να το βαλω στα παγια να τελειωνω ,με τους συγκεκριμενους κωδικους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα