erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Εγώ πάντως ακόμα δεν πήρα απάντηση. 6h εβδομάδα
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 erling, να τους ενοχλείς κάθε μέρα. Εγώ έτσι έκανα δουλειά.
CVENG Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 @ Erling, ειναι υπερβολικος ο χρονος των 6 εβδομαδων ! Σε δικη μου περιπτωση μου ζητησαν 1 οψη 1 τομη 1 κατοψη (ισογειου) Κατοψη θεμελιωσης Διαγραμμα εκσκαφων Τοπογραφικο διαγραμμα Αποσπασμα απο χαρτη ΓΥΣ 1:500 (για εκτος σχεδιου περιοχες) + Αιτηση, Υπευθυνη δηλωση και χαρτι φυλακα (το ετοιμασαν οι ιδιοι) Ημερομηνια καταθεσης 22/12 Θεωρηση 08/01, μολις 17 μερες μεσα στις διακοπες χριστουγεννων και πρωτοχρονιας ! Καλα ειναι........
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Μόνο καλά είναι? Super είναι. Βέβαια έχουν δικαίωμα να απαντήσουν μέσα σε 50ημέρες!!! Οπότε στην δική μου περίπτωση μάλλον πάμε για εξάντληση του χρονικού ορίου!!!!
GreekCopter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Για οποιαδήποτε αναθεώρηση μιας οικοδομικής αδείας χρειάζετε πάλι έγκριση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία;
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 απ' ότι θυμάμαι ναι αλλά η διαδικασία είναι πιο εύκολη επισυνάπτεις την προηγούμενη έγκριση και απλά περιμένεις τυπικά την επανέγκριση
evie3377 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Χρειάζεται νέα βεβαίωση. Αν η προηγούμενη βεβαίωση της Αρχαιολογίας έχει εκδοθεί εντός 2 ετών, τότε παίρνεις νέα βεβαίωση από την Αρχαιολογία με απλή προσκόμιση της παλιάς βεβαίωσης και συμπλήρωση μιας αίτησης. Αν είναι παλαιότερη των 2 ετών τότε απαιτείται νέα αίτηση και 2 προτότυπα τοπογραφικά (+ οδοιπορικό στο ίδιο σχέδιο, για τα εκτός σχεδίου) για να εκδοθεί νέα βεβαίωση. Καλύτερα όμως να επικοινωνήσεις με την αρμόδια Αρχαιολογία πρώτα.
kosymp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 καλησπέρα σε όλους! μήπως έχει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή έντυπο αίτησης στην αρχαιολογία για ανέγερση οικοδομής;
ntemhs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Πρέπει να κατατεθεί κάποια τεχνικη έκθεση που να περιγράφει τις εργασίες για τις εκσκαφές, αν ναι μήπως έχει κανείς κάποια φόρμα που να είναι κοινή με τις ανάλογες τροποποιήσεις?
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Όχι απλά τους στέλνεις σχέδιο εκσκαφών, διάγραμμα κάλυψης και γενικά ότι ανέφεραν οι συνάδελφοι πιο πάνω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα