viki1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2010 Στα κεντρικά της αρχαιολογίας που τηλεφώνησα μου είπαν να ρωτήσω στην πολεοδομία αν χρειάζεται. Στη λίστα με τις αρχαιολογικές υπηρεσίες δε βρήκα το Περιστέρι. Το Ο.Τ είναι 1012, αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω.
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2010 Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι τόσο κοντά στο Ο.Τ. 1012 που αναφέρεις αλλά ότι μου χει τύχει στο Περιστέρι απαιτεί έγκριση αρχαιολογίας.
diegito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 υπάρχει καμια πρότυπη αίτηση για αρχαιολογία,για έκδοση οικοδομικής άδειας.απο οτι ξέρω χρειάζεται τοπογραφικό,οδοιπορικό σκαρίφημα,αποσπασμα χάρτη της περιοχής ,διάγραμμα κάλυψης, αίτηση και σχεδιάγραμμα γενικής εκσκαφής. οποια βοηθεια πολυτιμη
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Υπάρχει κάποιος νόμος που να αποκλείει την έγκριση αρχαιολογίας σε προσθήκη καθύψος επι νομίμως υφισταμένου κτιρίου? Τα έχω πάρει με την ανούσια γραφειοκρατία και καθυστερήσεις και λέω να το ψάξω λίγο παραπέρα. Έχει κάποιος συνάδελφος να προσθέσει τίποτα?
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Στη Κηφισιά, όπου θεωρείται ντε φάκτο η προσκόμιση έγκρισης ακόμα και για προσθήκη καθ'ύψος. Μάλλον πρέπει να συνεχιστεί η κουβέντα στο θέμα περι μικρής κλίμακας και ανόητης γραφειοκρατίας.
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Να ρωτήσω που ακριβώς σε παραπέμπουν ; Νεώτερα ; Σε ποια υπηρεσία ;
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Συγγρού στη Β εφορεία. Καλά δεν νομίζω να καταφέρω και τίποτα αλλά είπα να το ψάξω για τις άλλες περιπτώσεις ή για άλλους συναδέλφους που έχουν την όρεξη να μαλώνουν με τους Δ.Υ.
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 εδώ παιδιά, ζητούν έγκριση αρχαιολογίας για εσωτερικες διαρρυθμίσεις και εσύ λες για ολόκληρη προσθήκη;
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δεν τους ξέρω καν. ΕΠΚΑ βλέπω ότι είναι..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα