stvxri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 συναδελφε δεν εχω κατι τετοιο αλλα ισως να ξερουν στην τραπεζα γι αυτο το θεμα. ειναι καθαρα διαδικαστικο. αλλιως ριξε και ενα τηλ στο εξοικονομω. στη χειροτερη φτιαξε ενα δικο σου εγγραφο που θα ζηταει την παραταση και τους λογους που το ζητας. δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.
dbexis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 κυρια εισοδος σε ισογειο περνα? ειναι ισογειο το σπιτι δεκαετιας '60
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Πελατης μου πηρε 3 προεγκρισεις για τα 3 οροφοδιαμερισματα που εχει. Τωρα θελει να κανει αιτηση προεγκρισης και για το 4 οροφοδιαμερισμα. Επειδη η πολυκατοικια εχει αυτα τα 4 οροφοδιαμερισματα μπορει τωρα να τα αλλαξει ολα σε μια αιτηση για πολυκατοικια?
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Πελατης μου πηρε 3 προεγκρισεις για τα 3 οροφοδιαμερισματα που εχει. Τωρα θελει να κανει αιτηση προεγκρισης και για το 4 οροφοδιαμερισμα. Επειδη η πολυκατοικια εχει αυτα τα 4 οροφοδιαμερισματα μπορει τωρα να τα αλλαξει ολα σε μια αιτηση για πολυκατοικια? Δευτερη ερωτηση.....Οταν κανω το πρωτο ΠΕΑ και κοβω αποδειξη για να το βαλω στην αιτηση του προγραμματος δεν θα πρεπει να πληρωθω απο καπου.... ...να καταβαλω αμοιβη, ΦΕΜ κλπ.... ή θα περιμενω το προγραμμα στο τελος να μου τα στειλει?
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Από τον πελάτη θα πληρωθείς άμεσα. Καταβολή αμοιβής δε χρειάζεται.
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δηλαδη το 1ο ΠΕΑ το πληρωνομαι απο τον πελατη? Δεν θα ερθει μεσω του προγραμματος, στο τελος? Κοβω μονο ΑΠΥ και τιποτα αλλο?(ουτε τραπεζα ουτε ΦΕΜ κλπ?)
tsx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Και τα δύο ΠΕΑ με παραστατικό εξωφλήθη, οπότε τα πληρώνεσαι επιτόπου, καθώς τα χρήματα στο τέλος θα κατατεθούν στον λογαριασμό του πελάτη σου
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Μπορω ομως να τα παρω απο τον πελατη μου στο τελος οταν του καταβληθουν, σωστα? Το 250 του συμβουλου θα κατατεθει σε λογαρισμο μου ξεχωριστα?
stvxri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 ναι στο τελος με επι πιστωσει αποδειξη για τον συμβουλο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα