antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Έμενα γιατί ζήτησαν σε αντίστοιχη περίπτωση το τελευταίο εκκαθαριστικο;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ναι, κατέθεσα χθες στην τράπεζα με το νέο εκκαθαριστικό τελικά. Γράφει και στην αίτηση 'πλέον πρόσφατο'.
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 (edited) Και στο εκκαθαριστικο που μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι το συνολικο εισοδημα? εκει που λεει δηλωθεν εισοδημα ή εκει που λεει φορολογητεο εισοδημα? Edited Σεπτέμβριος 22 , 2013 by gio
stvxri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 η πρωτη σειρα . το δηλωθεν εισοδημα. εαν ειναι οικογενειακο τοτε τα αθροιζεις
dstravosk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΑΝ;
stvxri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 εμενα οι υποθεσεις μου εχουν κανει απο 6 μηνες και πανω.
dstravosk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (edited) Α!!! ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ; Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp Edited Σεπτέμβριος 25 , 2013 by hkamp
kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 γενικα οι υποθεσεις αργουν πλεον αρκετα.νομιζω εξαρταται λιγο και σε ποιο νομο ανηκεις.εμενα σε πελατη μου εχουν περασει 2 μηνες ηδη και ακομα ειμαστε σε αναμονη..
dstravosk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 (edited) Περιοχή Φθιώτιδα , Περιφέρεια Στερέας Παρακαλώ συμπληρώστε ειδικότητα στο προφίλ σας. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp Edited Σεπτέμβριος 25 , 2013 by hkamp
kostavros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 δεν γνωριζω για την περιοχη δυστυχως.βορεια ελλαδα εχω ακουσει οτι εχουν μπλοκαρει τελειως οι νεες αιτησεις και εδω αθηνα λειτουργουν με ρυθμους χελωνας..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα