OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Εληφθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Στη λιμανισια όσες φορές πήγα ήταν σαν να μην θςλουν να ασχοληθούν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 μολις ενας δικος μου σε 15 μερες πηρε προεγκριση στη λιμανισια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Τότε, κάτι άλλαξε από τότε που πήγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 η ερωπαικη οτι εσπειρε θα λαβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 επιβεβαιώνω για 15 μέρες προέγγριση στη λιμανίσια, αλλά για τελική προέγγριση από τέλη Αυγούστου τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 αλλο αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 Παίδες, επειδή έχω εκνευριστεί πραγματικά... Στη γιουρομπανκ, ποσο καιρό κάνει περίπου να εκταμιευτεί η προκαταβολή; (εννοείται εφόσον έχουν υπογραφει δανειακές συμβάσεις και συναφή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 εισαι εν επ? εισαι συμβουλος? εισαι προμηθευτης? εισαι εγκαταστατης? αν 1 ΝΑΙ 5 μηνες αν 2 ΝΑΙ 8 μηνες αν 3 ΝΑΙ 12 μηνες αν 4 ΝΑΙ 16 μηνες σε καλυψα? λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2013 (edited) Οχι είμαι ωφελούμενος. Ο πατέρας μου για την ακρίβεια. Εγώ είμαι και τεχνικός σύμβουλος. Edited Νοέμβριος 17 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα