OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Ο ενας που "ξεχασα" ειναι κοινο μυστικο... εισαι δυναμιτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (edited) Πάντως εμένα με έχουν ειδοποιήσει για διορθώσεις αρκετές φορές, ακόμα και για φακέλους που έχουν παει στα κεντρικά. Edited Ιούλιος 2 , 2014 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 βασικα για στη προεγκριση δε μου χει κοπει κανεις ποτε μιλαω παντα για 1η 2η φαση προγραμματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Σε περιπτωση κατα την οποια δηλωθει μια κατηγορια εργασιας να υλοποιηθει μεσω του προγραμματος, με καποιο συνεργειο και στην πορεια αλλαξω γνωμη και υλοποιησω ολα τα αλλα εκτος αυτου (πχ εξωτερικη θερμομονωση), τι γινεται με την προκαταβολη που εχει ηδη εκταμιευτει στο λογαριασμο του συνεργειου που δε θα κανει εν τελει τη δουλεια? Αν ο αναδοχος ειναι ενας και μπουνε ολες οι προκαταβολες σε ενα λογαριασμο, φανταζομαι προβλημα δεν υπαρχει γιατι γινεται ταμειο στο τελος. Οταν ομως μοιραστουν οι προκαταβολες σε 3 συνεργεια και το ενα τελικα δεν κανει δουλεια (αποφαση του πελατη) τι γινεται με τα χρηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Αιτηση επιστροφής προκαταβολής απο προμηθευτή στην τράπεζα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Κι αλλη απορια. Πελατισσα με 7.500€ ατομικο εισοδημα θελει εγγυητη για να λαβει προεγκριση. Βαζω εγγυητη το γαμπρο της (ανδρας κορης) και μου ζητουν να μπει ΚΑΙ η κορη γιατι ο γαμπρος δεν ειναι συγγενης (!!!) ακουσον ακουσον (ενω ειναι πρωτου βαθμου εξ αγχιστειας). Στεκει? Εχει καποια βαση ολο αυτο? Γιατι πρεπει να ειναι και οι δυο εγγυητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 (edited) εγγυητης μπορω να μπω και εγω σε εκεινη την περιπτωση....... για ταμαξι μου ειχε μπει η γυναικα μου ΠΡΙΝ παντρευτουμε ....... πες τους οτι ειναι εξ αιματος απο εποχης αδαμ και ευας Edited Ιούλιος 22 , 2014 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Νομιζω πως μας κανουν τη ζωη πιο δυσκολη απο οτι πραγματικα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 καιρο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Καλησπερα, προσφατα απορριφθηκε πελατης μου απο την ALPHA bank. Δυστυχως δε του δοθηκε καμια απαντηση. Θεωρω οτι ειχε ολα τα εχέγγυα να μπει στο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα