kospan Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Το πρόγραμμα αφορά κατοικίες...αν το δείξεις ως διαμέρισμα πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 δεν θα χω κανεναν ελεγχο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 απο 30 τραβας την πρωτοχρονια? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Κι αν σου κατσει...? Δε θα το ρισκαρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) ουτε 100000 κλπ κλπ ευρω δε ρισκαρω ποσο μαλλον για 150 κ 300 Edited Μάιος 5 , 2014 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 καλημέρα συνάδερφοι.Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας μας εσείς λέτε εμπεριέχει αρκετό ρίσκο ν αναλάβω διαμέρισμα πελάτη για εξοικονομώ το οποίο εχει νοικιάσει σε μικροβιολόγο.Δηλ. με συμβουλεύετε να το αφήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 (edited) σε συμβουλευουμε να σκεφτεις καλα περα απο την οποια εντυπωση αφησεις στο πελατη ειτε στην περιπτωση που ξερει την λαδια, ειτε την βρει μπροστα του χωρις να το ξερει να σκεφτεις και τους κοπους σου........μια γκομενα κολλαει πανω σου πιο πολυ αμα την "φτυνεις" δειξε σοβαροτητα ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.... ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Edited Μάιος 6 , 2014 by OTTO_engine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 καλημέρα συνάδερφοι.Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας μας εσείς λέτε εμπεριέχει αρκετό ρίσκο ν αναλάβω διαμέρισμα πελάτη για εξοικονομώ το οποίο εχει νοικιάσει σε μικροβιολόγο.Δηλ. με συμβουλεύετε να το αφήσω Επιπλέον θα χρειασθείς Υ.Δ. του ενοίκου (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI) ότι χρησιμοποιεί το διαμέρισμα σαν κατοικία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 συναδερφος μου ειπε οτι αν ειναι δηλωμενο στο ε9 σαν επαγγελματικη στεγη νοικιασμενο δεν υπαρχει προβλημα.εδω βλεπω διασταση αποψεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 συναδερφος μου ειπε οτι αν ειναι δηλωμενο στο ε9 σαν επαγγελματικη στεγη νοικιασμενο δεν υπαρχει προβλημα.εδω βλεπω διασταση αποψεων.εγω θελω να κανω σωστα την δουλεια μου δεν θελω να κανω λαμογια απλα επειδη δεν το χω βρει μπροστα μου ξανα γιαυτο ρωταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα