george68 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (edited) εγώ είμαι ανάδοχος έργου... υπήρξε κάποιο μικρο πρόβλημα με τα τιμολόγια, αλλα τώρα έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα δεν έχω πάρει τα λεφτά μου... τράπεζα Eurobank.. δεν λέω οτι φταίει η τράπεζα ... αλλά μπορεί να παίζει να έχουν μπει τα λεφτά απο το ΕΣΠΑ και να τα κρατάνε να παίρνουν τους τόκους;;;; Edited Σεπτέμβριος 29 , 2013 by george68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Πάρε και ρώτα στο ΕΤΕΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 (edited) εγω στη eurobank δε ξαναστελνω πελατη ουτε για τουαλετα.... οχι μονο σελιδες σαν του τσχ εξαφανιζονται αλλα και υπευθηνες δηλωσεις και προσφορες και οτι θες..... Edited Οκτώβριος 5 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Μπορουμε να κανουμε παραπονα καπου για τις τραπεζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Μπορείς να τα πεις στο ΥΠΕΚΑ, μπορείς να τα πεις και στον καθρέφτη. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 χα χα χα ...δικιο εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Καλησπέρα, πελάτης μου απευθύνθηκε σε τράπεζα στη Πάτρα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα και ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δε μπορεί γιατί έχουν εξαντληθεί οι πόροι του προγράμματος που αφορούν το νομό Αχαΐας. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Καλησπέρα, πελάτης μου απευθύνθηκε σε τράπεζα στη Πάτρα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα και ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δε μπορεί γιατί έχουν εξαντληθεί οι πόροι του προγράμματος που αφορούν το νομό Αχαΐας. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ευχαριστώ! Κατόπιν ερωτησης μου στο 210-6969813 να αναφέρω ότι το πρόγραμμα τρέχει κανονικά στην Αχαια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 εκτος απο "ευρωπαικη" τραπεζα εχετε καποια να προτεινετε που δε δημιουργει προβληματα? αν παιζει θεμα διαφημισης δυσφημισης στειλτε πμ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Λιμανίσια και του έθνους είναι σχετικά καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα