matzo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑΣ? Συνάδελφε, συμπλήρωσε στο προφίλ σου την ειδικότητά σου και μη γράφεις με κεφαλαία. Παρακαλώ, διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp Edited Ιούλιος 2 , 2013 by hkamp
matzo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Παράλειψή μου τα κεφαλαία..συγγνωμη
vaios14 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑΣ? Συνάδελφε, συμπλήρωσε στο προφίλ σου την ειδικότητά σου και μη γράφεις με κεφαλαία. Παρακαλώ, διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp συναδελφε, καλημερα. και εγω το ιδιο ψαχνω.εχεις λαβει κατι & σχετικα με το καλυτερο λογισμικο για τις μελετες αυτες?
george68 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 (edited) επαναφέρω την ερώτηση ... υπαρχει καποιος να βοηθησει για προτυπη μελετη νεκροφορας για να παρει εγκριση τυπου ;; βασικα δεν ξερω τι ακριβως ζητανε στην μελετη του πλαισιου για τις αντοχες και τα σχετικα ... καθε βοηθεια χρησιμη και αν κάποιος εχει πρότυπη να μου στείλει θα ανταμειφθεί ..οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει μηνυμα .. Edited Ιούνιος 7 , 2017 by george68
monachus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2017 Όταν διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι πρόκειται για αστείο. Επικοινώνησε με τον σύλλογο μηχανολόγων της περιοχής σου. Ο ΣΜΗΒΕ (Βορείου Ελλάδος) εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση για το θέμα και νομίζω ότι έχουν ασχοληθεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα