Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

"τα τυπικα" προσόντα του μηχανικού είναι η εκπαίδευση k η εξειδίκευση στο τομέα του, από ένα τριτοβάθμιο ίδρυμα.αυτά είναι τα τυπικά προσόντα η κάνω λάθος?

Τελευταία φορα που κοίταξα στην Ελλάδα τα τριτοβάθμια ιδρύματα είναι ΑΕΙ k ΑΤΕΙ...

Δηλαδή, κατά τη γνώμη σου, ίδια εκπαίδευση παρέχεται είτε με πενταετή είτε με (ξεχειλωμένη) τετραετή φοίτηση? 

Κι αν είναι έτσι, τί γυρεύεις στο μακρινό βορρά?

• Απαντήσεις 235
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

συνάδελφε εγώ σου απάντησα στο πρώτη σου ερώτηση..θα ήθελα όμως να ξέρω k την δικη σου άποψη

δεν έχει σημασία μονο το χρονικό διάστημα εάν εκεί το πας όμως..gt ακόμα k στις περισσότερες χώρες από όσο γνωρίζω τα προγράμματα είναι 4έτη, χρονικά όμως δεν αναφέρομαι, αλλα σε τυπικά προσόντα

Edited by george_RES
Δημοσιεύτηκε (edited)

Τελικά ισχύει αυτό που είπε ο Τσαρούχης σκωπτικά

"..στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.."

καλό μεσημέρι σε όλους

υ.γ. Αυτό που εννοώ είναι ότι τα ΚΑΤΕΕ ή ΤΕΙ έγιναν "Α"ΤΕΙ με αύξηση του χρόνου σπουδών. Όσο για τα τυπικά προσόντα, ας σταματήσει η είσοδος με ποσόστωση από τα ΤΕΛ, και το συζητάμε.

Edited by tetris
Δημοσιεύτηκε (edited)

απατώντας k στο δεύτερο κομμάτι τις ερώτησης σου , στο μακρινό Βορρά είμαι λόγω του ότι κάνω διδακτορικό, φυσικά σαν απόφοιτος ΑΤΕΙ με M.Sc k τώρα ως Ph.D υποψήφιος, στην Ελλάδα δεν δικαιούμαι να λέω ότι είμαι μηχανικός ?

Edited by george_RES
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

αρχι-τέκτονας

σαν να λέμε αρχιμασόνος :grin:

τς τς πολλά τα "αρχι" αλλά ένα το αρχιτέκτονας….

(από ιστορία αρχιτεκτονικής κλπ έχεις μερικά κενά ε …. ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Μην το πάρει κανείς στραβά, αλλά πότε άλλαξαν ονομασία τα ΤΕΙ σε ΑΤΕΙ? Βαθμίδα άλλαξαν και όχι ονομασία. Είναι τουλάχιστον πλεονασμός να αναγράφεται.

Το ίδιο λάθος έκανε πρώτο και το ΤΕΙ Θεσ/νίκης με την προσθήκη του "Α" και μόλις αντιλήφθηκε το άκυρο της ενέργειας, το μετονόμασε σε Αλεξάνδρειο..

Δημοσιεύτηκε

έχουν αλλάξει εδώ k πολύ καιρό ονομασία, k λέγονται Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΤΕΙ)

Δημοσιεύτηκε

Εγώ στο νόμο της ανωτατοποίησης δεν είδα κάτι τέτοιο. Βαθμίδα άλλαξαν και όχι ονομασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.