ak2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Καλησπερα συναδελφοι. Εχω να βγαλω μια αδεια περιφραξης σε οικοπεδο εντος σχεδιου, στο οποιο εχει οικοδομη από το 1982. Στο διαγραμμα καλυψης για την αδεια περιφραξης τι πρεπει να συμπεριλαβω περαν απο το οικοπεδο με τις διαστασεις του και το περιγραμμα του κτιριου και την περιφραξη φυσικα???? Χρειαζεται να κανω απο την αρχη,η να αναφερω τους υπολογισμους για καλυψη -δομηση κλπ κλπ?Περιγραμματα των οροφων κτιριου κλπ?Ιδεατο στερεο?Διαμορφωση περιβαλλοντος χωρου η φυτευσης?3D εικονα της περιφραξης? Ευχαριστώ
ak2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Εχει εκδοσει καποιος συναδελφος αδεια περιφραξης?με ΝΟΚ?
Χαρης Καλιφε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Καλημέρα συνάδερφε. Εμένα για περίφραξη σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο αδόμητο απο τη πολεοδομία μου ζήτησαν -3 τοπογραφικά εξαρτημένα σε ΕΓΣΑ -Διάγραμμα εκσκαφών(παρόλο που πρόκειται για απλή περίφραξη χωρίς συνεχόμενο πέδιλο) -Τεχνική έκθεση(μήκος ύψος συρματοπλέγματος,υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κ.τ.λ) -2 φωτογραφίες της υπάρχουσας κατάστασης. Ελπίζω να βοήθησα..
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (edited) Μόνο αυτά. Χωρίς ΔΔ; Πριν κάναμε και ΔΚ.... Edited Ιούλιος 11 , 2013 by Faethon11
Χαρης Καλιφε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχει κτίσμα στο αγροτεμάχιο πρόκειται απλά για μια πέριφραξη του αγροτεμαχίου με συρματόπλεγμα και πασάλους. Εαν υπάρχει κτίσμα τότε μάλον χρειάζεται και ΔΔ.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Α ΟΚ. Τα διάβασα σε συνέχεια του ερωτήματος του ΑΚ2....
ak2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Χάρη σε ευχαριστώ. Δυστυχώς εχω περίφραξη εντος σχεδιου με τριώροφη οικοδομη απο το 1982. Καλούμαι τωρα να κανω διαγραμμα καλυψης στο οποιο πρεπει να αναφερω (η λογικη η δικη μου λεει) τα στοιχεια του εμβαδομετρικου απο την αρχικη αδεια. Ειναι ετσι? Επίσης, το ωεο τοπογραφικό έχει απόκλιση ,πρως τα επανω περίπου 10 μέτρα ,πραγμα που αλλαζει ολους τους υπολογισμους(πρως το καλυτερο βεβαια ,ειναι ομως αποδεκτο)
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 (edited) Αν κάνεις νέο ΔΚ τώρα, θα βάλεις τα εμβαδά που βρίσκεις τώρα , τους τωρινούς όρους δόμησης με τα επιτρεπόμενα και τα υφιστάμενα. Μάλλον θα κάνεις και τους ελέγχους για να δεις αν υπάρχουν υπόλοιπα δόμησης.Αν σου προκύψουν διαφορές στα υφιστάμενα ,από την άδεια, μάλλον θα κολλήσεις. Edited Ιούλιος 16 , 2013 by Manolis gon
sidvicious10 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Πρώτη φορά κάνω μελέτη για κατασκευή αγροτικής αποθήκης σε αγροτεμάχιο με κλίσεις. Στο διάγραμμα δόμησης έχω βάλει σχηματική τομής περίφραξης που θα κατασκευαστεί στα όρια του αγροτεμαχίου. Σωστά την έχω δείξει ή πρέπει να γίνει κατασκευαστεί κλιμακωτά? perifraxi.pdf
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 (edited) Καλύτερα να βάλεις εγκάρσια τομή, και να γράψεις ότι η περίφραξη θα κατασκευαστεί κλιμακωτά (ακολουθώντας την κλίση του εδάφους) και θα έχει μέγιστο ύψος =.... Edited Μάρτιος 6 , 2014 by tetris
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα