architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Σε δέκα χρόνια από τώρα, χτυπάει το τηλέφωνο... - Παρακαλώ? - Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για μία τακτοποίηση αυθαιρέτου... Μου τηλεφώνησε ένας μηχανικός και μου είπε πως είναι Ε.Δ και μεθαύριο θα έρθει να ελέγξει το αυθαίρετό μου που το έχει καταγράψει η πολεοδομία πριν 20 χρόνια (2003). - Το έχετε τακτοποιήσει? - Όχι βέβαια!!! Δεν χρειάστηκε!!! - Μάλιστα... - Εάν ξεκινήσετε αύριο, μπορώ να τα έχω όλα ΟΚ μέχρι μεθαύριο??? ... Να υπολογίζω κανένα 500€, όπως είπε και αυτός ο Γρυλ.....κης ως ειδικός στην ΝΕΡΙΤ ??? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Τρία πουλάκια κάθονταν κι ....αρμένιζαν το πέλαγος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
euthim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 ηδη ρωτησα για να κανω ασφαλεια.... παλι καλα που δεν εχω κραμσει σε κανα καδρο το διπλωμα να μας κοροιδευουν και οι πελατες.. σπουδασες 5+ για 4014-3843-ΠΕΑ και μετα ηρθε η αναπτυξη..... σπουδασες 5+ για 4014-3843-ΠΕΑ ta leei ola Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 σπουδασες 5+ για 4014-3843-ΠΕΑ ta leei ola ας προσεχαμε ολοι. τωρα ολοι μαζι στη χωνα του σπιρτζη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα