amelie Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψη σας για το ανοιχτό πανεπιστήμιο και τα μεταπτυχιακά στον κλάδο μας (κυρίως πολιτικών μηχανικών) και αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ή έχει ακούσει εντυπώσεις από κάποιον που έκανε μεταπτυχιακό με αυτό τον τρόπο. ερωτήματα βασικά είναι αν το μεταπτυχιακό αυτό είναι ισοδύναμο με τα μεταπτυχιακά που κάνεις σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο και αν είναι πρακτικό να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία (π.χ τι γίνεται αν έχεις απορίες, τα βιβλία έρχονται στην ώρα τους? κλπ) και γενικά κάθε πληροφορία σχετικά με ενδιαφέρει. ευχαριστώ.
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 κάθε μεταπτυχιακός τίτλος είναι ισότιμο με οποιονδήποτε άλλο απο κάθε άλλο ίδρυμα! το θέμα είναι να είσαι τυχερή και να σε δεχτούν!τίποτε άλλο!
amelie Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 ευχαριστώ για την απάντηση σου...
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Να ρωτησω και εγω κατι? ειναι αξιοκρατική η κλήρωση ή πρεπει να ψάχνουμε για βίσμα??
amelie Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 α καλά άμα θέλει και βίσμα καλά 40...
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Για αυτό λέω γνωρίζει κανείς τίποτα?
amelie Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Τώρα κατάλαβα γιατί δεν απαντάει κανείς elenakot...η συζήτηση έχει επαναληφθεί. Δες εδώ http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=3775. Στην ερώτηση σου βέβαια δεν ξέρω να δώσω απάντηση.
EL-TORO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Εγώ την προηγούμενη βδομάδα κατέθεσα τα χαρτιά μου για το πρόγραμμα "Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές". Έκανα την αίτηση για πρώτη φορά φέτος... και κληρώθηκα! Είναι καλό για όσους θέλουν να κάνουν μεταπτυχιακό αλλά έχουν την ανάγκη να εργαστούν κιόλας. Για το επίπεδο δεν μπορώ να πώ αλλά όπως και να είναι θα εξαρτάται πάντοτε από συνέπεια και το μεράκι του καθηγητή και του φοιτητή. Υ.Γ Το μόνο βίσμα μου ήταν η καλή προδιάθεση και η θετική σκέψη...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Τυχερός εισαι. Εγω 6 χρονια προσπαθω και ολο C κατηγορια είμαι. Καλο κουραγιο.
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 γνωστός μου που πέρασε σε άσχετο μεταπτυχιακό στο εαπ πάντως ούτε βιβλία μπορούσε να βρει,τα έψαχνε σε δημόσιες βιβλιοθήκες όπου και δεν υπήρχαν ή τα είχαν πάρει οι υπόλοιποι φοιτητές και όταν δεν πέρασε τη θεματική ενότητα ανάγκαστηκε να ξαναπληρώσει... λίγο άδικο δεν είναι? παρ'όλα αυτά η μόνη λύση για κάποιον που δουλεύει,που δεν μπορεί να μετακομίσει ή που δεν πληροι προυποθέσεις για λοιπα μεταπτυχιακά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα