Engineer C Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Γεια σας συνάδελφοι, Μόλις τελείωσα την σχολή μου ως πολ. μηχανικός και θα ήθελα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό. Ο βαθμός μου δεν είναι υψηλός ώστε να με δεχτούν στο πανεπιστήμιο που τελείωσα, θα ήθελα να ρωτήσω αν η λύση του ανοιχτού πανεπιστημίου είναι καλή ,επίσης θα ήθελα να ξέρω τον βαθμό δυσκολίας Ευχαριστώ πολύ
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 διαχειριση τεχνικων εργων. θελει διαβασμα και διαρκη ενασχοληση. θα τα βγαλεις περα.
Engineer C Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Την θεωρείς καλή σαν ιδέα για το ανοιχτό πανεπιστήμιο ?έχεις κάνει εσύ μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο τομέα η έχεις ακούσει κάτι για αυτό?
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 κανω.ειναι πολυ καλη ιδεα αρκει να εχεις ορεξη για ενα οχι και τοσο γνωστο αντικειμενο->καποιες εννοιες στην αρχη ειναι σαν κινεζικα. φυσικα μπορεις να βρεις και πολυ πιο χαλαρα μεταπτυχιακα διαρκειας 1,5 χρονο. ΕΑΠ θες τουλαχιστον 2,5 χρονια...
Engineer C Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Αυτό που με φοβίζει είναι αν θα μπορώ να συνδυάσω δουλειά και μεταπτυχιακό, γιατί από ότι λες έχει πολύ τρέξιμο το συγκεκριμένο Που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες του ανοιχτού πανεπιστημίου ?
mariamega Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Στο eap.gr και εγω εχθές το πρωί έκανα αίτηση!!!! Και ο Θεός βοηθός!! sundance θα μας βοηθησεις?
mswsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Στο eap.gr στο portal υπάρχουν αναλυτικά όλες οι θεματικες ενότητες των μεταπτυχιακών!!! Και γω έκανα αίτηση χθες!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 καλή σας επιτυχία, είμαι στο Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής, 2 έτος, συνδυάζεται με δουλειά, χρειάζεται κάποια προσπάθεια, αλλά αν έχεις πρόγραμμα δεν έχεις πρόβλημα.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Στο eap.grκαι εγω εχθές το πρωί έκανα αίτηση!!!! Και ο Θεός βοηθός!! sundance θα μας βοηθησεις? φυσικα.
Engineer C Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Πόσο περίπου είναι τα δίδακτρα γνωρίζετε?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα