ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Παρόν από σεισμική μηχανική! Φέτος θα αρχίσω πρώτα ο Θεός! Είναι αρκετά απαιτητικό μεταπτυχιακό μου έχουν πει!
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Μια συμβουλή. Προσπάθησε να ακολουθήσεις το πρόγραμμα μελέτης που θα σου δωθεί
angelos23 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 και εμενα με εχουν παρει απο σεπτεμβρη στη σεισμικη μηχανικη
Unraveller Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Καλησπέρα συνάδελφοι.Μπαίνω στο τρίτο έτος από Σεπτέμβρη και αρχίζω σιγά-σιγά να ψάχνομαι για κανά μεταπτυχιακό.Στο ΕΑΠ είναι δύσκολα τα μαθήματα...??Οι καθηγητές ενδιαφέρονται??Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα κάνω,αλλά γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα μαθήματα του δομοστατικού τομέα.
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Οι καθηγητές ενδιαφέρονται αλλά υπάρχει η εγγενής δυσκολία της εξ ' αποστάσεως διδασκαλίας.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 αν σκεφτεσαι και να δουλευεις παραλληλα τοτε καντο. θα πιεστεις βεβαια.
soultakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Για το πρόγραμμα "Διαχείρηση Τεχνικών Έργων" ξέρει κανείς κάτι; Εγώ που είμαι ηλεκτρολόγος θα με βοηθήσει καθόλου; Ευχαριστώ.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2009 η διαχειριση απευθυνεται και σε πολ,μηχ και ηλ. ειναι ενα ιδιαιτερο κομματι που το εξασκουν και οι 3 ειδικοτητες. συνεπως υπο προυποθεσεις μπορει να βοηθησει επαγγελματικα.
zvara Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 γειά σας συνάδελφοι είμαι μηχανολόγος μηχανικός τ.ε.(νέο μέλος) και σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό το μεταπτυχιακό στο ανοιχτό πανεπιστήμιο. υπάρχει κάποιος μηχανολόγος που κάνει μεταπτυχιακό πάνω στα περιβαλλοντικά στο Α.Π. και που μπορεί να με κατευθύνει??????? ευχαριστώ
NantiaV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Καλησπέρα, εχω ένα μικρό πρόβλημα με το 1ο θέμα της "Γραπτή Εργασία Αξιολόγησης 1" Θεματική Ενότητα(ΔΧΤ51). Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις? Σε ευχαριστώ πολυ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα