ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Έχω την εντύπωση οτι εσκεμμένα εφαρμοζουν τέτοιους διακανονισμούς ώστε να μην πηγαίνει κανείς και να πεταχτούν από την αγορά αρκετοί.. Οι περισσότεροι. Κάπως αλλιώς τα έχουν υπολογίσει τα οικονομικά και εμείς δεν ξέρουμε. Βρωμάει το θέμα...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 εδω εμενα μου κανει εντυπωση οτι εχουμε ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ να εξοφλησουμε
kok.alex Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Πλεον δεν υπαρχει καμμια λογικη με το ταμειο !!!!!!!!! Παντως δεν εχει τυχη η ρυθμιση με τη ΄΄ νεα αρχη ΄΄ σιγουρα θα βγει καινουργια αλλα μεχρι τοτε οι τοκοι τρεχουν !!!!!!!! Απο οτι διαβαζω και στα υπολοιπα ταμεια κανεις δεν παει να ρυθμιση !!!!!!!!
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 ακιους Πολυ απλα η μηχανογραφιση τους ειναι για τα μπαζα. Ετσι εμεινε η ημερομηνια εξοφλησης επειδη κανεις δεν την αλλαξε ή δεν μπορουσε να την αλλαξει. Λογικα, ολο και καποια αποφαση του ΔΣ θα μας ανακοινωσουν.
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 δηλαδη terry πιστευεις οτι θα παρει παραταση το β εξανηνο μεχρι 31-12?
Kapa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Παιδιά επειδή έχω χάσει τη μπάλα και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Το παραπάνω ποσό στις εισφορές του Α' εξαμήνου θα το πάρουμε πίσω? Μιλάω για τη περίπτωση που το πληρώσαμε έγκυρα χωρίς πρόσθετα τέλη. Συνάδελφοι κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Το είχα πληρώσει αναγκαστικά εγκαίρως, μια μέρα πριν ανακοινωθεί η παράταση, προκειμένου να μη χάσω ρύθμιση που είχα σε ισχύ..... Ξέρει κανείς τίποτα?
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 θα το παρουμε πισω εφοσον το ΣΤΕ μας δικαιωσει.!Ο λογος που το β εξάμηνο εχει τις παλιές τιμές ειναι γιατι εχει γινει προσφυγή στο ΣΤΕ.Αν δεν δικαιωθούμε θα πληρώσουμε αναδρομικά απο το 2011.....
kok.alex Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Περασα και εγω σημερα απο ταμειο λοιπον δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τις ρυθμισεις για τις ληξηπροθεσμες οφειλες αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι υπαλληλοι (οχι των γκισε αλλα αυτων που καθονται πισω στα γραφεια ) ηταν πιο ενημερωμενοι και πιο επεξηγηματικοι !!!!!!!!!!! πηρα και τις αιτησεις απο τον 3ο να τις μελετησω . Ρωτησα και αν θα παρει παραταση η πληρωμη του Β εξαμηνου 2013 αλλα δεν ξερανε τιποτα !!!!!!!!!
mark petrop Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Γνωρίζει κανείς περι παρατασης του Β εξαμηνου 2013?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ναι....ναι...μπράβο αυτό είναι το πρόβλημα, αν πάει 1 μήνα πίσω και κάτι τρέχει στα γύφτικα.... Ξυπνάτε λέμε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα