ioannat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Συναδερφοι στο τσεμεδε αν θες να ξοφλησεις 3 καθυστερουμενα εξαμηνα χωρις ενταξη στον διακανονισμο νεας αρχης δεν σου κανουν εκπτωση στους τοκους...Στον ΟΑΕΕ ομως που πηγε φιλη σημερα της ειπαν οτι με την εφαπαξ πληρωμη των καθυστερουμενων εχει εκπτωση 40%...Γιατι γινεται αυτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Νομίζω ότι αν ενταχθείς στη ρύθμιση, έχεις έκπτωση ανάλογη των δόσεων εξόφλησης (εννοείται ότι μπορείς να επιλέξεις μία δόση).... άλλο η άμεση εξόφληση και άλλο η εξόφληση με χρήση του διακανονισμού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Εγω σε αμεση εξοφληση αναφερομαι.Η εκπτωση μεσω ρυθμισης εληξε τον Ιούλιο νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 οχι,ισχυει ακομα...δες εδώ, και ηθελα να ρωτησω για το σημειο που αναφερεται οτι το υψος δοσης δεν μπορει να ειναι μεγαλύτερο απο το 30% του εισοδήματος ,ισχύει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Μόνο με τζόκερ μπορείς να ξεπληρωσεις πλέον... Έτσι για το ξεκάρφωμα δηλαδή Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 οχι,ισχυει ακομα...δες εδώ, και ηθελα να ρωτησω για το σημειο που αναφερεται οτι το υψος δοσης δεν μπορει να ειναι μεγαλύτερο απο το 30% του εισοδήματος ,ισχύει αυτο? Συναδερφε δεν θελω να μπω στο συστημα "νεας αρχης" και να βαλω δοσεις για να εχω το αναλογο ποσοστο εκπτωσης (Ενημερωτικα με τα τοκοχρεολυσια που προστιθονται σε καθε δοση πληρωνεις τριπλη την εκπτωση....)Θελω να παω και να ξεχρεωσω , ετσι απλα, χωρις φιοριτουρες.....Εχω εκπτωση στους τοκους ή οχι???Στον ΟΑΕΕ δινουν 40%....εμεις ποσο χαλβαδες ειμαστε δηλαδη και δεν μας κανουν τιποτα??Ενιαιο ταμειο δεν ειμαστε; Ξερει καποιος που θα μπορουσα ν απευθυνθω για να χω μια σοβαρη απαντηση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Για σοβαρή απάντηση μην την ψάχνεις, μόνο από τον Θεό και αυτοπροσώπως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kok.alex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Συναδερφοι στο τσεμεδε αν θες να ξοφλησεις 3 καθυστερουμενα εξαμηνα χωρις την ''Νεα Αρχη '' χρειαζεται παλι παγια εντολη πληρωμης σε τραπεζα και υπαγωγη στη ΄΄Παγια Ρυθμιση '' ή γινεται και ανεξαρτητα και τρως τοκους μονο στο κεφαλη αν τη χασεις ? Βασικα υπαρχει τροπος να παρεις καποιος ενημερωτητα να κανει τη δουλεια του κανενας χωρις να μπει στις ρυθμισεις και να κινδυνευει με κατασχεσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Αμα βρεις κάποιο τρόπο πες μου και σε μένα......Σοβαρά μιλάω.....Μία @@ενημερώτητα ζητάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Και σε εμένα πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα