αστέριος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Οποια κι αν είναι η περίπτωση... Πολλές φορές μας πιάνει η χαζομάρα για κάτι που όντως ισχύει...οπότε καλό ειναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Η απορία σου είναι ''εγκυκλοπαιδική'' ή υπάρχει κάποιο θέμα με γείτονα ?? Εχεις προσωπική γνώση για την ''μή αρτιοτητά΄΄ του?? Το οικόπεδο φαίνεται ως μη άρτιο & μη οικοδομήσιμο στην άδεια ή δηλώθηκε ως άρτιο & οικοδομήσιμο?? Μήπως είναι κατά παρέκκλιση άρτιο & οικοδομήσιμο?? Οπως κατάλαβες, οι (χωρίς να περιμένω απάντηση) ερωτήσεις μου είχαν σκοπό να οδηγήσουν την σκέψη του ενδιαφερομένου, σε μία - παρόμοια με την δική σου - διαπίστωση ''για κάτι που όντως ισχύει...οπότε καλό ειναι να κρατάμε μικρό καλάθι.''
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 εχω παρει το φακελο και λει οτι τωρα που οικοδομω ειμαι εκτος αλλα θελω να οικοδομησω για εντος σε εκταση μο 500 τετραγωνικα σε αγροτικο δρομο και οικοδομω .ο μηχανικος μου τραβα τα μαλια του δεν του εχει τυχει τετοια περιπτωση
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε καταγγέλλοντες ούτε και καταγγελλόμενους....Αφού το έχει δει μηχανικός είστε σε καλό δρόμο. Όλα τριγύρω έχουν παρανομίες. Αν λοιπόν υπάρχει σεβντάς μπορείτε - εκτός από τον μηχανικό - να προσλάβετε και έναν δικηγόρο. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω πως μηχανικοί είμαστε και βλέπουμε κάτι στον δρόμο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έχει γίνει αν δεν δούμε συγκεκριμένα στοιχεία, σχέδια, μελέτες κλπ....Θέλει πολλή έρευνα το θέμα από αυτόν που θα του ανατεθεί η δουλειά. Την ανάθεση την κάνει όποιος έχει έννομο συμφέρον... Το θέμα κλειδώνει...
Recommended Posts