Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετο σε ταράτσα....... ????


Recommended Posts

Καλησπέρα απέναντι απο το σπιτι μου υπάρχει ενα σπιτι με 3 ορόφους ο συντελεστής δόμησης επιτρέπει ενα υπογειο ενα γκαραζ και δυο οροφους το κτίσμα εχει ακριβώς τους ίδιους ορόφους με έμενα έχοντας κανει όμως το υπογειο και το γκαραζ σπίτι πραγμα που εμενα δεν με ενοχλει εφόσον  επιλεγεί να μην εχει γκαραζ και να εχει εξω το αμάξι του και μεχρι εκει ολα καλα μεχρι που στις αρχες του χρονου αποφάσισε να χτίσει  ενα καινούργιο διαμέρισμα πανω στην ταρατσα και απο οτι φανταζομαι  λογο βαρους το έφτιαξε εξολοκλήρου απο σκελετο σιδήρου και ytong το θεμα ειναι οτι το έχτισε τοσο ψηλό που πλεον δεν εχω καθόλου θεά.

 

Το ερώτημα ειναι πως μπορώ να μαθω αν αυτο το κτίσμα ειναι νόμιμο η οχι ?

 

Ευχαριστω .

 

 

Link to comment
Share on other sites

... το θεμα ειναι οτι το έχτισε τοσο ψηλό που πλεον δεν εχω καθόλου θεά.

 .....

 

Αλλά κατά 99,9% θα παραμείνεις χωρίς θέα ακόμα και αυθαίρετο να διαπιστωθεί ότι είναι, διότι θα μπορεί να το εντάξει στους νόμους περί αυθαιρέτων.

Οπότε κράτα δεδομένο πια, θέα ότι έχεις θα έχεις.

 

Ενημερωτικά αγοράζοντας γη αποκτούμε δικαιώματα τι να κατασκευάσουμε στην Γη μας, δεν αποκτάμε δικαιώματα επί θέας.

Παρ ότι υπάρχουν χιλιάδες αγωγές στα δικαστήρια με αυτό ως αντικείμενο και είναι πεδίο δόξας λαμπρό για οικονομική υποστήριξη στο εισόδημα χιλιάδων δικηγόρων.

Link to comment
Share on other sites

 

στις αρχες του χρονου αποφάσισε να χτίσει  ενα καινούργιο διαμέρισμα...

 

 διότι θα μπορεί να το εντάξει στους νόμους περί αυθαιρέτων.

Δεν θα μπορεί να το εντάξει

Edited by Brasco
Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό για συμβουλές σχετικά με το αν είναι όντως αυθαίρετο ή αν έχει κάποιου είδους άδεια που δεν μπορούμε να ξέρουμε και κατόπιν αν είστε πολύ σίγουρος ότι αντέχετε την "κόντρα" ( =το δικό σας ακίνητο είναι πεντακάθαρο) τότε κάνετε καταγγελία την πολεοδομία.

Το πιο πιθανό όμως είναι να πληρώνει τα πρόστιμα χωρίς να το κατεδαφίσει και να ψάχνει τρόπο να σας την φέρει (διότι οι καταγγελίες είναι επώνυμες...)

 

Το θέμα κλειδώνει ως μη έχων να προσφέρει κάτι άλλο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.