Greenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έγραψες αγορίνα....
tetris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Σωστός ο Greenick (με κάποιες ψιλοδιορθώσεις ως προς τα όρια), διότι ενός κακού μύρια έπονται. Σε επόμενη ντροπολογία θα επιτρέπεται μόνο σε τοπογράφους να συντάσσουν τοπογραφικά, και πάει λέγοντας.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Όχι,δεν έχω link,είδα όμως live τη συζήτηση.Δύο βουλευτές ήθελαν να αποσυρθεί και ο Καλαφάτης τους απάντησε οτι έχει ήδη αποσυρθεί. Συνάδελφε imhotep καλώς ξεσηκώθηκαν όποιοι ξεσηκώθηκαν και αποσύρθηκε,για τον εξής και μοναδικό λόγο καταρχήν: .Και πάλι όμως,αναλόγως της ειδικότητας να υπάρχει ένα όριο.Π.χ εγώ που είμαι Π/Μ δε θέλω αρχιτεκτονικά πάνω από 1000m2 δε με ενδιαφέρει,ούτε νομίζω οτι μπορώ να σχεδιάζω σωστά ξενοδοχεία κ.λ.π.Αλλά μη μου λες οτι δε μπορώ και μια μονοκατοικία-πολυκατοικία κ.λ.π.Αντίστοιχα σε στατικά,Η/Μ κ.λ.π Τρελό άγχος για να παρακολουθήσεις live τη συζήτηση. Πάντως διαφωνώ για το όριο υπάρχουν ( ελπίζω ακόμη) βιοτεχνικά , κτηνοτροφικά μεταλλικά κτίρια > 1.000 μ2 @imhotep , ε όχι να κατηγορούμε τον Τσίπρα και για αυτό. Το νομοσχέδιο μπορεί να ψηφίστηκε αλλά νομίζω ότι θα έχει ισχύ από τη δημοσίευση του νόμου με ΦΕΚ. Και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται διάκριση στις δηλώσεις του Ν.4014.
venezia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Θέμα αντισυνταγματικότητας του ν/σ για τα αυθαίρετα.......??? . http://portal.tee.gr/portal/page/portal/INFO_TEE/INFO_2013/aug_2013/NEWSLETTER20130801.pdf
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 (edited) ..... και νύχτα και από το λόμπι των ΑΜ. (Χαβαλέ κάνουμε ok.?) Γμτ αποκτήσαμε και λόμπi και είμαι πάλι στην απέξω… Edited Αύγουστος 1 , 2013 by Didonis
Greenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2013 Τρελό άγχος για να παρακολουθήσεις live τη συζήτηση. Ε,πες μου ειλικρινά, ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑ???
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 (edited) Γιά να δούν οι ειδικοί , τελικά τι ψηφίστηκε . Τα χτεσινά πρακτικά είναι εδώ http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/syne130801.doc Τελικά δεν λένε και πολλά , μόνο σκυλοκαυγάδες έχουν . Edited Αύγουστος 2 , 2013 by BAS
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Θέμα αντισυνταγματικότητας του ν/σ για τα αυθαίρετα.......??? . http://portal.tee.gr/portal/page/portal/INFO_TEE/INFO_2013/aug_2013/NEWSLETTER20130801.pdf Προφανώς κι αυτός ο νόμος σε 3 χρόνια από σήμερα θα έχει την τύχη του 4014......
BAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2013 Σε 3 χρόνια θα έχουμε άλλο Σύνταγμα και άλλο ΣτΕ .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα