nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Μίλησε κανείς με το ΤΕΕ, τι προβλέπεται να κάνει με την διάθεση των αεροφωτογραφιών ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Προς το παρόν .....ψάχνονται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 (edited) Ο ΟΚΧΕ δεν απαντάει και το ΤΕΕ που πήρα κι εγώ δεν ξέρουν ακόμα. Έστειλα και ένα μαιλ στο Κτηματολόγιο αλλά δεν μου απάντησαν ακόμα Μόλις μου απάντησαν απο το Κτηματολόγιο, περιμένουν απο το Υπουργείο ενημέρωση δεν γνωρίζουν ακόμα. Προς το παρόν ΓΥΣ. Edited Οκτώβριος 15 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2013 Σε επίσκεψη στο ΤΕΕ μου είπαν ότι έχουν απλά το αρχείο αλλα δεν γνωρίζουν τιποτα για την διαχείρισή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 (edited) Σε επίσκεψη στο ΤΕΕ μου είπαν ότι έχουν απλά το αρχείο αλλα δεν γνωρίζουν τιποτα για την διαχείρισή του. δεν μας το μοιράζουν σε στικακια να τελειώνουμε ??? εδω κοτζαμ λιστα λαγκαρντ γυριζαν γυρω γυρω . by the way ... απο εδω http://geodata.gov.gr/maps/ μπορουμε να εντοπισουμε τον αριθμο της φωτογραφιας , απο την λιστα βασικα υπόβαθρα . Edited Οκτώβριος 16 , 2013 by manos_ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δεν θα ήταν ασχημη ιδέα, κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν ... Αεροφωτογραφίες και απο το Υπουργείο Γεωργίας, όχι απο το περίφημο site που δεν δούλεψε ποτέ, για χρονολογίες 91-93 και 96-99 Τηλ. 2102125814 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Απάντηση σε μαιλ <Το τμήμα στην υπηρεσία μας που χορηγεί Α/Φ δίνει πληροφορίες στα τηλ. 210-2125814,5804,5805,5822 και 5793. Σας πληροφορώ ότι τα dataset που έχουμε αφορούν περιόδους (χοντρικά) 1991-93 και 1996-99. Αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε με τους αρμόδιους συναδέλφους. Το geoportal.topographiki.gr λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Οπως τα λέει ο συνάδελφος iliasp, πολύ εξυπηρετικοί συνάδελφοι στην τοπογραφική υπηρεσία. Το κακό είναι πως οι φωτογραφίες του αρχείου τους δεν καλύπτουν τις "κρίσιμες" για της υπαγωγές στον νόμο ημερομηνίες, οπότε πρακτικά έχουμε κολλήσει στην ΓΥΣ (στην οποία πλέον αναλώνει κανείς τουλάχιστον 2 ώρες σε αναμονές στην καλύτερη περίπτωση για εντοπισμό και καταχώρηση... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το θέμα είναι ότι η κατάργηση υπηρεσιών και οργανισμών, έγινε οριζόντια απο άσχετους, και αυτό πας παει κάμποσα χρόνια πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Ενω μπαινω στο ΓΥΣ βρισκω (ας πουμε ) την αεροφωτογραφια αλλα οταν παω κατω να μου την ανοιξει....τιποτα...κενο. Τι πρεπει να κανω? παιζει ρολο αν ειναι mozilla ή αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα