ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Τι να σου πω; έτσι όπως το θέτεις έχεις απόλυτο δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Προφανώς και θα έχει ΤΣΜΕΔΕ. Πόσο είναι το θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
als Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 kiakos:Προφανώς και θα έχει ΤΣΜΕΔΕ. Πόσο είναι το θέμα....Δηλαδη, ανεβαζετε αμοιβη στο συστημα ΤΕΕ ή δηλωνετε/συμφωνειτε μια αμοιβη (για την μεταφορα στον 4178/13) και κοβετε επι αυτης τα παραβολα/φπα κλπ; Ιασωνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 (edited) Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα. Απλά υπολογίζω για την αμοιβή μου ότι θα χρειαστεί να πληρωθεί ένα ποσό για ΤΣΜΕΔΕ που θέλω να πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι όσο στο 4014. Τώρα για κωδικό αμοιβών ΤΕΕ επειδή "τον έχω και σε πολύ μεγάλη υπόληψη", μάλλον θα βάλω τον ίδιο με το 4014 για κάθε υπόθεση αντίστοιχα και συμφωνηθήσα προφανώς ότι συμφωνήσω και επί αυτού ΦΕΜ. Edited Φεβρουάριος 9 , 2014 by kiakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Κωδικό Α/Α τον ιδιο του 4014 αφού δεν "υπαρχει" νόμιμη αμοιβή για μεταφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Και το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο. Οπότε αφού ζητάει κωδικό θα βάλω τον ίδιο. Θα έβαζα 000000 αλλά σέβομαι τους πελάτες μου και δεν θέλω να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα σε κάποια δήλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Η αμοιβή μεταπήδησης είναι απλώς θέμα "μηχανικού - πελάτη". Την συμφωνείς, την εισπράττεις, τη βάζεις στην τσέπη σου (αλλιώς δεν κουνιέται απολύτως τίποτα), δίνεις βρε αδελφέ και μια ΑΠΥ, πληρώνεις όταν θα 'ρθει η ώρα και λίγο ΦΠΑ και τέλος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
als Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Ιασων, θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου (βρε αδερφε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Η αμοιβή μεταπήδησης είναι απλώς θέμα "μηχανικού - πελάτη". Την συμφωνείς, την εισπράττεις, τη βάζεις στην τσέπη σου (αλλιώς δεν κουνιέται απολύτως τίποτα), δίνεις βρε αδελφέ και μια ΑΠΥ, πληρώνεις όταν θα 'ρθει η ώρα και λίγο ΦΠΑ και τέλος!!!! Σ΄εμένα λείπει το τρίτο .... χαίρομαι για σένα που υπάρχει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Η αμοιβή μεταπήδησης είναι απλώς θέμα "μηχανικού - πελάτη". Την συμφωνείς, την εισπράττεις, τη βάζεις στην τσέπη σου (αλλιώς δεν κουνιέται απολύτως τίποτα), δίνεις βρε αδελφέ και μια ΑΠΥ, πληρώνεις όταν θα 'ρθει η ώρα και λίγο ΦΠΑ και τέλος!!!! Γιατί να μην έχει και ΤΣΜΕΔΕ δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα