christos20 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 καλησπερα σας...ειαι αποφοιτος επαγγελματικου λυκειου μηχανικοσ ηλεκτρολογοσ αυτοκινητων και θελω να μαθω εαν με το πτυχιο αυτο χωρισ να το εχω πιστοποιησει μπορω να δουλεψω μαστορας σε συνεργιο....μετα ξερω μολις κολλησω ενσημα θα δωσω για την πιστοποιηση...οχι σαν βοηθος σαν μαστορας...το τονιζω γτ μου ζητηθηκε να δουλεψω σαν μαστορας....χρειαζεται πιστοποιηση για να δουλεψεισ σαν μαστορας...???
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δεν ξέρω προσωπικά να σε βοηθήσω στο τι χρειάζεσαι για να πιστοποιηθείς ως μάστορας σε συνεργεία αυτοκινήτων, αλλά η ειδικότητα που διάλεξες στο προφίλ σου (Διπλ. Ηλ/γος Μηχαν/λος & Μηχανικός Υπ/στων) χρειάζεται να βγάλεις πολυτεχνείο. Οπότε μόλις μπορέσεις διόρθωσε σε το σε παρακαλώ και καλό ξεκίνημα στην καριέρα σου. Το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα ιδιώτες
christos20 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 επρεπε να βαλω ειδηκοτητα και δεν ειχε την δικια μου...και δεν μπορουσα να το αποφυγω σε καμια περιπτοση δεν θα εδινα ψευδη στοιχεια
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Θα μπορουσες να βαλεις ιδιωτης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα