cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Καλημέρα. Πρόσφατα μου ζητήθηκε να κάνω ένα τοπογραφικό για χάραξη αιγιαλού στην Μήλο. Επειδή ήταν η πρώτη φορά που θα έκανα κάτι τέτοιο ξεκίνησα να βρω τι απαιτείται να έχει ένα τέτοιο τοπογραφικό ώστε να μπορέσω να παραδώσω μια σωστή μελέτη αλλά και για να κοστολογήσω σωστά την εργασία μου. Μετά από αρκετό διάβασμα μέσα στο foroum αλλά και 2 τηλέφωνα στην Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο (πέρα από το μήκος αποτύπωσης) και σίγουρα όχι τις προδιαγραφές του άρθρου 4 του Ν.2971/2001. Επειδή είδα ότι το θέμα απασχολεί αρκετούς συναδέλφους σκέφτηκα πως θα είναι χρήσιμο να συγκεντρώνουμε εδώ ότι πληροφορίες έχει ο καθένας όσο αναφορά στο τεχνικό κομμάτι της συγκεκριμένης εργασίας. Οπότε ξεκινάω πρώτος. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω τις προδιαγραφές τοπογραφικού για χάραξη αιγιαλού που είχε ορίσει το Γ.Ε.Ν. κατά το άρθρο 20 του Ν. 719/79. Ξέρω ότι αναφέρεται σε προγενέστερο νόμο αλλά θεωρώ πως ακολουθώντας το (επικαιροποιώντας κάποια προφανή πράγματα, π.χ. οι συντεταγμένες να είναι στο ΕΓΣΑ87) κάποιος θα παρουσιάσει μία πλήρη μελέτη. Προδιαγραφές τοπογραφικού χάραξης αιγιαλού.pdf 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGAKISD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 (edited) εχω κάνει πολλούς αιγιαλούς όποτε θελεις επικοινώνησε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορίαΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧ. Edited Ιούλιος 20 , 2013 by terry 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 LEGAKISD είναι ευχάριστο που εκδηλώνεις τη πρόθεση να βοηθήσεις αλλά θα ήταν ιδανικό να αναφέρεις τα βασικά σημεία της διαδικασίας και εδώ ώστε να βοηθήσουν μελλοντικές αναζητήσεις συναδέρφων. Γνωρίζω ότι αυτό απαιτεί μέρος από το χρόνο σου που ίσως δεν έχεις, αλλά η πληροφορία θα παρέμενε συγκεντρωμένη και εδώ. Όπως και να έχει όμως η πρωτοβουλία σου είναι θετική να δώσεις το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 @ LEGAKISD Καλως ήρθες στο forum συνάδελφε. Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις διαδοχικές δημοσιεύσεις και γενικά να διαβάσεις τους κανόνες συμμετοχής ώστε να ελαχιστοποιήσουμε παρεμβάσεις των moderatοrs για διόρθωση παραβάσεων αυτών. Επίσης, συμπλήρωσε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Ευχαριστώ και πάλι καλως ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 @ LEGAKISD Ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψιν μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Στο αρχειο μου βρηκα αυτο το εγγραφο....ελπιζω να βοηθησει.. ODHGIES_TOPOGRAFIKON ΑΙΓΙΑΛΟΥ.pdf 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Οδηγίες που μου έχει δώσει η δ/ντρια της κτηματικής υπηρεσίας της Χαλκίδας ODHGIES AIGIALOY -PARALIA.docx 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Συγχαρητήρια για το θέμα και για τις εποικοδομητικές μέχρι τώρα αναρτήσεις!! Θα έλεγα για τον Ν2971 αλλά βλέπω ότι ήδη τον έχετε αναφέρει στις προδιαγραφές σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Όντως πολύ ωραίες απαντήσεις! Εάν δεν έχουν αντίρρηση οι συμμετέχοντες, μήπως να έμπαιναν όλα σε ένα πακετάκι και να ανέβαινε στα downloads ως ενιαίο αρχείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendroid Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 @ yian Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν άνοιξα το θέμα. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση ας το αφήσουμε λίγες μέρες να μαζευτεί ότι υλικό υπάρχει και μετά το φτιάχνουμε το αρχείο για τα downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα