Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης στην πολεοδομία για νέο κέντρο ξένων γλωσσών


Recommended Posts

OK, δεν σας κουράζω άλλο, ούτε προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου τσάμπα. Πιστεύω ότι η δουλειά του άλλου πρέπει να αμοίβεται. Ο λόγος που γράφω και εδώ είναι για να έχω δεύτερες και τρίτες γνώμες. Όμως, χτυπάει άσχημα να απευθύνεται κανείς σε εξειδικευμένο forum για ερωτήσεις και η συνολική εικόνα να δίνει το συμπέρασμα "πήγαινε να πληρώσεις για να σου πουν". Στα εκπαιδευτικά sites στα οποία είμαι είτε moderator ή μέλος, απαντάμε, γιατί αυτή είναι και η ουσία ενός forum. Διαφωνείτε; Και δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω κανένα.

 

Καλές διακοπές και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα.

Η γενική εικόνα δεν είναι πλήρωσε. Τσάμπα στα λέμε.

 

Η γενική εικόνα είναι να δει κάποιος αρμόδιος τα σχέδια και το κτίριο. Η γνωμάτευση στο έργο μας είναι επί κτιρίων συγκεκριμένων.

 

Και το παρόν φόρουμ δεν είναι εκπαιδευτικό αλλά βασικής ενημέρωσης, οργάνωσης των μηχανικών και συμπληρωματικά υποβοηθάμε σε τεχνικές ερωτήσεις ιδιωτών. Για αυτό είναι και περιορισμένος ο χώρος που μπορούν να γράφουν οι ιδιώτες μη μηχανικοί.

 

Το παρόν κλειδώνει ως περατωμένο και θα το δει αρμόδιος συντονιστής.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.