Popular Post Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Εγώ βαρέθηκα και κουράστηκα....μακάρι να υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες πέρα απο αυθαίρετα, να μην τα ξαναγγίξω ποτέ .... Επιτέλους ας μας αφήσουν να περιοτιστούμε στο τεχνικό κομμάτι!!!! Απλή αποτύπωση αυθαιρεσιών με συντελεστές Υ.Δ, Υ.Κ κτλ, αλλά υπολογισμός του προστίμου απο το κράτος και απόδειξη χρόνου κατασκευής απο τον πολίτη προς το κράτος δίχως μεσολάβηση μηχανικού! 10
Brasco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Εγώ ένα μόνο ξέρω: αυθαίρετες μονοκατοικίες σε μη άρτια ή σε δασικές περιοχές, σε περιοχές φιλέτα της Αττικής κτίζονται ακόμα και σήμερα, αυτή την στιγμή.
akius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 τακτοποιησαν τα κοντεινερ.... και μετα βαση νομου κανανε αλλαγη σε ιδια τ.μ και ογκο..... σε λιγο που θα τους ερθει το ''χαρατσι'' μιλαμε.... ηδη πελατες θελουν να ΞΕ-δηλωσουν κατι αποθηκες και προεκτασεις
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Προσωπικά τα έλεγα από την πρώτη στιγμή! Δεν υπάρχει περίπτωση ν' ανταποκριθούν σε αυτά που λέει το προσχέδιο του νέου νόμου!!! Απλώς το έβαλαν έτσι για να μπερδέψουν το ΣΤΕ!!!! Ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν τους πάντες λες και τρώνε ....κουτόχορτο!!!! Αϊ σιχτίρ!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα