Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostal pico 10.1 (συνδεση με pc)


thomas.evag

Recommended Posts

καλησπερα.εδω και ενα χρονο περιπου εχω ενεργοποιημενο ενα οικιακο συστημα φωτοβολταικων στη στεγη.θα ηθελα να ρωτησω ποσο ευκολο ειναι να το συνδεσω με pc και αργοτερα με καποιο μοντεμ ωστε να μπορω να βλεπω τισ αποδοσεις του διοτι ειναι εγκατεστημενο σε εξοχικο.τελος με μια προχειρη ματια δε βρηκα καπου τη θυρα εθερνετ, δεν εχω και αρκετο φως εκει που ειναι το inverter(απλα απο κατv εχει 3 πλαστικα σαν μπουλονια που ξεβιδωνουν δυο μικρα και ενα μεγαλο δεν ξερω μηπως ειναι εκει ή αν χρειαζεται να ξεβιδωσω κατι αλλο).οποιος γνωριζει κατι για τη συνδεση και την μετεπειτα παρακολουθηση ασ βοηθησει.ευχαριστω πολυ 

Link to comment
Share on other sites

το piko έχει θύρα ethernet ΜΕΣΑ στον inverter και προφανώς απέξω βγαίνει μόνο το καλώδιο από τα μάυρα που βλέπετε για στεγανοποίηση.

 

Επικοινωνήστε με τον εγκταστάτη σας ώστε να ανοίξει τον inverter με ασφάλεια και να σας περάσει ένα ethernet καλώδιο και να βάλει κάπου που σας εξυπηρετεί μία πρίζα ethernet ώστε να μην χρειαστεί να ανοιστεί ξανά το μηχάνημα.

 

Ξαναδιαβάζωντας το μνμ σου ΜΗΝ ξεβιδώνεις τα μπουλόνια....για να βρεις την θύρα θέλει να ανοίξεις τον inverter το οποίο πρέπει να γίνει από ηλεκτρολόγο. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.