Θεόδωρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 μήπως μπορούμε να βρούμε ένα σχέδιο για Ψυκτική Μηχανή? οτιδήποτε απλά για εκπαιδευτικούς σκοπούς... Ευχαριστώ.
stel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Γεια σου θεοδωρε,οταν λες σχεδιο τι εννοεις?το εσωτερικο μιας ψυκτικης μηχανης για παραδειγμα.Επειδη εχω σπουδασει ψυκτικος εχω υλικο απο βιβλια της δημοσιας εκπαιδευσης.Βασικα ψαξε στο google για βιβλια των Τ.Ε.Ε τα χουν σηκωσει σε μορφη pdf.Aν δεν βρεις ειμαι προθυμος να βοηθησω.
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Το υλικό που αναφέρει ο stel υπάρχει εδώ : http://www.pi-schools.gr/lessons/tee/mechanical/
stel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 μπράβο ρε zaxoys και το ήθελα και εγώ αυτό το link...πάντως είναι ωραίο πράγμα που βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα