Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας . Είμαι ιδιώτης και ζητώ την βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα που περιγράφω. 'Έχω ένα οικόπεδο όπου στα συμβόλαια γονικής παροχής του 2002 που έκανα αναγράφετε αγροτικός δρόμος, επειδή είχα τοπογραφικά του πατέρα μου 1995 όπου ο ίδιος είχε εξαπατηθεί από όμορο ιδιοκτήτη για την ύπαρξη αγροτικού δρόμου στο βόρειο τμήμα του αγροτεμάχιου . Μετά από χρόνια αγόρασα και την ιδιοκτησία στο βόρειο αυτό τμήμα του οικοπέδου μου. Πριν προχωρήσω στην αγορά και την συνένωση των αγροτεμαχίων. Πήρα έγραφος χαρτιά και βεβαιώσεις από την υπηρεσία Δ/ση πολιτικής γης, τμήμα Τοπογραφήσεων και Κτηματολογίου τα οποία ξεκάθαρα αναφέρουν ότι ανάμεσα στα αγροκτήματα από τους επίσημους χαρτες που έχουν στην υπηρεσία τους << δρόμος η χείμαρρος ή ρέμα >> δεν φένετε να υπάρχει. Και ότι τα δυο αγροκτήματα έχουν κοινή οριογραμή.

Μετά την αγορά και την αυτονόητη συνένωση τον αγροτεμαχίων , (άρτια και οικοδομήσιμα και τα δυο ), αγρότες που περνούσαν από τον υποτιθέμενο δρόμο, κινήθηκαν εναντίων μου δικαστικά , απειλώντας και φέρνοντας μάρτυρες για την ύπαρξη του δρόμου προ 40ετίας, και επικαλούμενοι τα δικά μου συμβόλαια// Είναι δυνατόν να αποδειχτεί η ύπαρξη αγροτικού κοινόχρηστου δρόμου , ενώ οι υπηρεσίες από χάρτες οριστικής διανομής τις περιοχής με έγραφα λένε το αντίθετο? Ακόμα και αν από λάθος στα δικά μου συμβόλαια αναγράφετε???

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.